Reklamsız Sözcü

Türkiye’nin sakatatlarını Oxford’da anlatacak

Gastronomi uzmanı Pelin Dumanlı, dünyanın en prestijli gıda sempozyumlarından Oxford Food Symposium’da ‘Türkiye’de Sakatat’ konulu bir konuşma yapacak.
00:2814 Mart 2016
Türkiye’nin sakatatlarını Oxford’da anlatacak
Gastronomi uzmanı Pelin Dumanlı, dünyanın en prestijli gıda sempozyumlarından Oxford Food Symposium’da ‘Türkiye’de Sakatat’ konulu bir konuşma yapacak.

Bodrum'da yaşayan gastronomi uzmanı Pelin Dumanlı, dünyanın en prestijli gıda sempozyumlarından Oxford Food Symposium'a katılarak ‘Türkiye'de Sakatat' konulu bir konuşma yapacak. ‘Sakatat' isimli kitabın yazarı olan Dumanlı, Roma, Bizans, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti mutfağını en iyi şekilde tanıtacağını söyledi. DHA

SIRADAKİ HABER
Paylaş Tweet