Güm­rük Ba­ka­nı Ha­ya­ti Ya­zı­cı­’nın ekim ayın­da ev­le­nen oğ­lu, İs­tan­bu­l’­da Bo­ğaz man­za­ra­lı bir re­zi­dan­sa yer­leş­ti. Lüks­ten ka­çın­ma­yan ye­ni ev­li çift, evlerinin ta­di­la­tı­nın bit­me­si­ni bek­li­yor...

Gümrük ve Ti­ca­ret Ba­ka­nı Ha­ya­ti Ya­zı­cı­’nın oğ­lu Mus­ta­fa Ya­zı­cı, ge­çen ekim ayın­da iş ada­mı Meh­met Cev­heri­’nin kı­zı Mi­na Cev­he­ri­’y­le dün­ya evi­ne gir­miş­ti. İs­tan­bu­l’­da­ki lüks bir otel­de ger­çek­leş­ti­ri­len dü­ğün tö­re­ni­nin ar­dın­dan çift, lüks bir re­zi­dans­ta bu­lu­nan ev­le­ri­nin ta­di­la­tı ne­de­niy­le Swis­so­te­l’­e yer­leş­ti.

Ev konforu yaşatıyor

İd­di­aya gö­re; Tür­ki­ye­’nin en lüks otel­le­rin­den olan Swis­so­te­l’­in re­zi­dan­sın­da ka­lan oğul Ya­zı­cı, ay­lık 20 bin Eu­ro ko­nak­la­ma üc­re­ti ödü­yor. Çif­tin ev­le­rin­de de­vam eden ta­di­la­tın mart ayın­da bit­me­si plan­la­nı­yor. Mus­ta­fa Ya­zı­cı­’nın an­ne­si, oğ­lu ile ge­li­ni­nin kal­dı­ğı Bo­ğaz man­za­ra­lı re­zi­dan­sın fo­toğ­ra­fı­nı sos­yal pay­la­şım si­te­si fa­ce­bo­ok’­ta­ki pro­fi­lin­de de pay­laş­tı. Çi­çe­ği bur­nun­da çif­tin Swis­so­te­l’­i ter­cih et­me­si­nin se­be­bi, ote­lin ev ra­hat­lı­ğı­nı otel kon­fo­ruy­la bu­luş­tu­ru­yor ol­ma­sı... Mi­sa­fir­le­ri­ne sı­nır­sız hiz­met su­nan ote­lin ko­nak­la­ma fi­yat­la­rı du­dak uçuk­la­tı­yor. 2+1 park man­za­ra­lı re­zi­dans­la­rın gün­lük fi­ya­tı 800 Eu­ro+KDV, de­niz man­za­ra­lı olur­sa fi­yat 850 Eu­ro­’ya çı­kı­yor. 3+1 re­zi­dans­lar­da ise fi­yat 2 bin 650 Eu­ro+KDV...

Çok özel hizmetler...

Bü­yük­lük­le­ri 64 ile 164 met­re­ka­re ara­sın­da de­ği­şen 63 da­ire­de; bü­tün ih­ti­yaç­la­ra ce­vap ve­re­cek şe­kil­de dü­zen­len­miş mut­fak­lar bu­lu­nu­yor. Re­zi­dans­ta uzun sü­re ko­nak­la­yan­lar, mo­bil­ya­dan du­var ka­ğı­dı­na ka­dar her tür­lü de­tay­da zevk­le­ri doğ­rul­tu­sun­da de­ği­şik­lik ya­pa­bi­li­yor, SPA ve spor sa­lo­nun­dan üc­ret­siz ya­rar­la­nı­yor.

Üc­ret­siz kon­ti­nen­tal kah­val­tı, gü­ve­nlik, gün­lük te­miz­lik hiz­me­ti, özel ola­rak tah­sis edil­miş da­nış­ma ser­vi­si, di­rekt te­le­fon, 50 uy­du ka­na­lı­na sa­hip TV ve rad­yo, özel ça­ma­şır­ha­ne, ku­ru te­miz­le­me ser­vi­si ve 24 sa­at sağ­lık hiz­me­ti de var.