Hazal Kaya, Star TV de yayınlanan ’Behzat Ç'nin ilk 2 bölümünde Behzat'ın kızı Berna olrak rol almıştı. Daha sonra diziden ayrılan Hazal Kaya 81. bölümde tekrar diziye döndü.

Hazal Kaya’nın diziye girmesi büyük ses getirdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Hazal Kaya hayranları ve dizi izleyicileri eleştirilerini dile getirdiler. Hazal Kaya’nın aldığı kilolar da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Son Yaz Balkanlar dizisinin yayından kaldırılmasından sonra televizyonda gözükmeyen Hazal Kaya’nın yeni hali hayranlarını şaşırttı.

HAZAL KAYA'NIN SON HALİ / VİDEO


Twiter'da Hazal Kaya rüzgarı:

ChaCha ‏@1cha
Hazal Kaya'nin oyunculugu yerine aldigi kiloyu elestirenler, her biriniz birer Jude Law anasini satim... Ayrica bi bitmediniz...

AHMET SUNGUR ‏@sungurahmet
Sevmem insanların fiziksel durumunu konuşmayı ama Hazal Kaya, 3 yıl önce Behzat Ç'de oynadığının iki katı olmuş. Salt tespit. Yoksa banane.

Gizem Ozdilli ‏@gizem_ozdilli

Ne kadar acimasiz bazilari ..hazal kaya ve kilosu icin yazilanlara bakinca ...herkes 38 beden olacak sanki kilolu insan da guzeldir !

Burcu Çetinkaya ‏@Bucuss

tövbe estağfurullah Hazal Kaya sana ne olmuş annem, hamileler gibi sismissin yavrum sen :-O

Şeval Ayyüz ‏@sevalayyuz

Hazal Kaya'nın kilosuyla dalga geçenlere sesleniyorum : Siz hep zayıf mı kalacaksınız ? Oldukça tatlı kıskanmayın lütfen!!!!!11!

nermin ‏@silicierol

hazal kaya ister kilolu olsun ister olmasın obizim kalbimizin pirensesi

Engin Bozkurt ‏@engnbzkrt

Behzat Ç.nin bu bölümünden anladığım tek şey, Hazal Kaya'nın 80 kiloya çıkmış olması.

YELİZ SALUR ‏@YYelizs

hazal kaya kılo almıs oyle olmus boyle olmus..kız oyuncu podyuma cıkıp modellık yapmıyo fızıgıne degıl rolu becerebılıyomu ona bakın..

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN BİTİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

TEPKİLER NEDENİYLE DİZİDEN ÇIKARILAN İSİM KİM?

NECATİ ŞAŞMAZ'IN İHANETİ ORTAYA ÇIKTI