TEKNİK direktör Aykut Kocaman, Galatasaray’ın 1461 Trabzonspor’a yenilerek kupadan elendiği maçın ardından büyük ihtimalle kadroyla ufak da olsa bir oynama yapmıştır. Özellikle Meireles, Hasan Ali ve Kuyt’ın dün ilk 11’de sahaya çıkması, Baroni’nin kulübede olması bunun bir göstergesiydi.



FENERBAHÇE, Galatasaray derbisi öncesi Göztepe önünde iyi bir idman maçı yaptı. Oyunu istediği gibi yönlendirdi, kendini fazla sıkmadı. Fazla forma şansı bulamayan isimlerin form tutması ve maç kondisyonlarının artması adına önemli sınavdı. Özellikle de Sezer Öztürk’ün her geçen gün artan formu, derbi öncesi Aykut hocayı fazlasıyla sevindirmiştir diye düşünüyorum.


SEZER dün tam bir maestro gibiydi. Takımı çok iyi yönlendirdi. Attığı iki golün yanı sıra Krasic’e yaptığı asist muhteşemdi. Pendikspor maçından farklı olarak sorumluluğunun daha bilincinde ve ne yaptığını daha iyi bilen bir Sezer vardı sahada. Her an ilk 11’e girebileceğini dün kanıtladı. Kocaman, Galatasaray derbisinde Cristian’ı kulübeye çekip Sezer’i ilk 11’de sahaya sürerse kimse şaşırmasın...


GÖZTEPE önünde sahanın iyilerinden biri de Milos Krasic’ti. Formanın pahalı olduğunu anlayan Sırp oyuncu, hücum hattında ayak basmadık yer bırakmadı. Çok koştu. En büyük handikabı ise güçsüz olması. Neredeyse girdiği tüm ikili mücadelelerde kendini yere bıraktı. Bu kondisyonu ile şu anda Fenerbahçe 11’inde oynaması mümkün görünmüyor. Ancak dünkü iştahı devam eder, devre arası kampını iyi geçirirse bildiğimiz Krasic, ikinci yarıdan itibaren sahalarda olabilir.


DÜN Fenerbahçe’nin turu geçmesi kadar önemli bir diğer şey de Recep Niyaz’ın attığı goldü. Kendi hazırladı, iyi takip etti ve bitirici vuruşuyla F.Bahçe’deki ilk profesyonel golüne imza atıp, binlerce Fenerbahçeli’nin ayakta alkışları arasında “Geliyorum” mesajı verdi.

KISACASI Fenerbahçe asıyla, yedeğiyle, genciyle Göztepe’yi farklı mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesi moral dopingi yaptı.