Ekonomik sıkıntılar nedeniyle yıldız transferlerinden vazgeçen Beşiktaş, ‘takım oyuncularıyla’ kadrosunu güçlendirme yolunu seçmişti. Bu noktada Escude, McGregor gibi mütevazı transferlerin altına imzasını atan Siyah-Beyazlı yönetim, golcüsünü de buldu.

Danimarka’nın Midtjylland takımında forma giyen Sly beğenilmeyince, Kara Kartallar rotayı Danko Lazovic’e çevirdi. Zenit Kulübü, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lazovic için gelen teklife yeşil ışık yaktı. Rus temsilcisi, kiralama formülü belirtip 750 bin Euro talep etti. Bonservis bedeli olarak ise Zenit’in istediği ücret 2 milyon Euro... Kariyerini Türkiye’de sürdürebileceğini belirten Danko Lazovic ise 1 milyon 500 bin Euro talep etti. Beşiktaş Yönetimi, maliyetini düşük bulduğu Lazovic’i kiralama formülüyle renklerine bağlamayı planlıyor.

 

GEÇEN SENE 12 GOL ATTI

Vitesse ve PSV formalarıyla çok başarılı sezonlar geçiren Lazovic, geçen seneyi tam 12 golle tamamladı. 29 yaşındaki futbolcu, zaman zaman Sırbistan Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

Fanatik