Bursaspor ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bugün iki antrenman yaptı. Sakatlıkları süren defans oyuncular Jahiç ve Uğur Uçar'ın Bursaspor maçında oynamayacağı bildirildi.

Antrenmanı izleyen Başkan Nevzat Şahin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un gücünü bildiklerini vurgulayan Başkan Şahin, şöyle konuştu:
"Aynı zamanda kendi gücümüzü de biliyoruz. Bursaspor, bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bunun bilincindeyiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstererek, yüzümüzün akıyla bu maçtan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Bursaspor'da ligde aldığı sonuçlardan sonra bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyor. Biz de aynı şekilde bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz."

Ligde zorlu maçlar oynadıklarını, aldıkları sonuçların kendilerini ve taraftarları üzdüğünü söyleyen Başkan Şahin, şöyle devam etti:
"Trabzonspor ve Beşiktaş gibi güçlü takımlarla maçlar oynadık. Büyük camialarla mücadele ettik. İstemediğimiz sonuçlar aldık ve bu sonuçlar bizleri üzdü. Ama daha ligde oynanacak çok maç var. Kadromuza ;güveniyorum. Kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarlarımız da bu takıma inansın. Yönetim olarak her zaman elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Takım da gösterecek. O yüzden taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Karabükspor bu lige renk katan takımlardan bir tanesi."