LA LİGA

-Barcelona, Arsenal'in İbrahim Afelay ile ilgilendiğini ifade etti. Bu yaz takımdan ayrılması beklenen genç oyuncu, geçen sezon sakatlığı yüzünden fazla şans bulamamıştı.

-Barcelona'nın genç kanat oyuncusu Isaac Cuenca, Tito Vilanova ile geleceği hakkında bir görüşme yaptığını ve takımda kalacağını söyledi.

-Barcelona'nın başarılı sol bek oyuncusu Adriano'nun menajeri, Brezilyalı futbolcunun Katalan ekibinden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

-Barcelona yönetimi, takımın Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano'nun sözleşmesini yenilemek için düğmeye bastı.

-Real Madrid, Luca Modriç için girişimleri hızlandırdı. İngiliz spor gazetesi The Daily Mail, Real Madrid'in 30 milyon Euro gibi bir teklifle bu işi bitirmaye yakın olduğunu bildirdi.

-Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımdan ayrılacak isimlerin listesini yönetime bildirdiğini açıkladı. Basında Kaka ile çıkan haberleri ise yalanladı.

-Real Sociedad Başkanı Jokin Aperribay, Carlos Vela'nın bonservisini almak için Arsenal ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

PREMIER LİG

-Liverpool Başkanı Brendan Rodgers, Arsenal'li Theo Walcot'u transfer etmek istediklerini ancak oyuncunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesinin olduğunu ve 15 milyon Euro'luk bir teklifin az olacağını, bunun için bu transferden umutsuz olduğunu belirtti.

-Daily Mail'in haberine göre Manchester United, Totenham ve Arsenal, Fransız genç oyuncu M'Baye Niang için büyük bir savaş veriyor. M'Baye Niang 17 yaşında ve Fransa'nın Caen takımında forma giyiyor, aynı zamanda Fransa U16, U17 ve U21 yaşaltı takımlarında forma giydi.

-Totenham bir süredir ilgilendiği Lyon kalecisi Hugo Llorris'in yerine İnter'in Brezilya'lı kalecisi Julio Cesar'a teklif götürmeye hazırlanıyor.

-Manchester United'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

-Manchester City, genç orta saha oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

-Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Edin Dzeko ve Carlos Tevez'i takımda tutmak istediğini söyledi.

-Liverpool'dan ayrılması gündemde olan Andy Carroll için eski takımı Newcastle United devreye girdi.

-Brezilya'nın Santos Kulübü, Chelsea'li Flourent Malouda'ya teklifte bulunduklarını ancak kulübü Chealse'nin bunu kabul etmediğini bildirdi.

SERİE A

-Milan, Carlos Tevez için Manchester City ile masaya oturacak. Milano ekibi geçen sene sonuçlandıramadığı transferi bu sene olumlu görüşmeler sonucunda bitirmek istiyor. City taraftarları, teklifin 30 milyon Euro'ya yakın olacağını belirtti.

-Juventus, yeni sözleşme için dünyaca ünlü file bekçisi Gianluigi Buffon ile olan görüşmelerini sürdürüyor.

-Roma, Chievo'nun başarılı orta saha oyuncusu Michael Bradley ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

-Roma'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Juan'ın babası Roberto, oğlunun Internacional ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

BUNDESLİGA

-Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, İtalya kampının ilk gününde futbolcularla çalışırken sakatlandı ve tedavi görmeye başladı.

-Bayern Münih Sportif Direktörü Matthias Sammer, birkaç transfer daha yapabileceklerinin sinyalini verdi.

-Schalke'nin Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar, kulüpten gelecek yeni sözleşme teklifine açık olduğunu belirtti.

LİGUE 1

-Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, kısa süre içersinde Paris Saint-Germain yönetimiyle anlaşmaya varacaklarını umduğunu söyledi. Kulüp ile anlaşmaların sona erdiği, tek sorunun İbrahimoviç'in 4 yıll için istediği 50 milyon Euro hakkında olduğu belirtildi.