İngiltere’de Başbakan David Cameron'un hükümette yaptığı son görev değişiminde Çalışma ve Emeklilik Bakanlığı Vekilliği'ne terfi ettirilen 45 yaşındaki Muhafazakar Parti milletvekili Esther McVey’in 13 yıl önce bir tv sunucusuyken çektirdiği bol dekolteli fotoğraflar ortaya çıktı.



 

McVey fotoğrafların 1999 yılında GMTV’de bir sabah programı sunduğu dönemde tanıtım amaçlı çekildiklerini söyledi.Milletvekilini iç çamaşırı ve dekolte kıyafetlerle gösteren fotoğraflar Daily Mail gazetesi tarafından yayımlandıktan sonra halkın büyük beğenisini kazandı.



Fotoğrafların yayımlandığı internet sitelerinde ve sosyal medyada yorumlar genelde milletvekilinin karelerde “parladığı” ve “fiziği ile övünmesi gerektiği” yönündeydi.Sosyal medyada Daily Mail'in fotoğrafları "Vekilin unutmak isteyeceği fotoğraflar" başlığıyla yayımlaması da tepki çekti.



GMTV’de 4 ay boyunca sunuculuk yaptıktan sonra BBC ve Channel 5’da çeşitlli programlar sunan, hukuk fakültesi mezunu McVey 11 yıl önce politikaya atılmaya karar vererek televizyon kariyerini sonlandırmıştı.



Geçmişte BBC Prodüktörü Mal Yound ve Muhafazakar Partili Kültür Bakanı Ed Vaizley ile uzun süreli ilişkiler yaşayan McVey hiç evlenmedi.Şu anda yine Muhafazakar Partili Phillip Davies ile birlikte yaşayan McVey “Ev arkadaşıyla ilişkilerinin tamamen platonik olduğunu ve bekar bir kadın olduğunu” söylüyor.