Bugün yapılması planlanan AKP grup toplantısı iptal edildi. Erdoğan'ın rahatsızlığı yüzünden iptalin gerçekleştirildiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan programların da iptal edildiği bildirildi.

Öte yandan BDP grup toplantısı da parti eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın anjiyo olması gerekçesiyle iptal edildi.

TEDAVİ İÇİN HASTANEYE GELDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlığı nedeniyle tedavi için Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sivil bir araçla geldi.

Sivil araçla evinden çıktığı öğrenilen Başbakan Erdoğan’ın resmi araç konvoyu Başbakanlık konutuna doğru hareket ederken Erdoğan, bindiği sivil araçla gazetecileri atlatarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Başbakan Erdoğan'ın durumuyla yakından ilgilenmek üzere hastaneye gelirken, aynı dakikalarda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Yaklaşık 1 buçuk saat içeride kalan Erdoğan daha sonra hastaneden ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına konuşan Erdoğan "Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gribal enfeksiyon sebebiyle bugünkü programımızı erteledik. Hafta sonu programlarımıza devam edeceğiz." dedi.

SIZDIRAN BUGÜN AÇIKLANACAKTI
BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı görüşmesi tutanaklarının basına sızmasıyla ilgili olarak sosyal medyada açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklamayla Demirtaş,sızdırma ile ilgili yapılan soruşturmanın sonuçlarını bugün açıklayacağını bildirmişti.

DEMİRTAŞ HASTANEYE KALDIRILDI