Bursa'da polisin şüphelenerek üzerlerini aradığı 3 kadının iç çamaşırlarından 113 bin 700 dolar ve 3 bin 240 lira çıktı. Daire alacak kadar paranın kendilerinin olduğunu iddia eden şüphelilerin yalanı, evi soyulan kişinin polise başvurmasıyla ortaya çıktı.

Merkez Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi Hisar Sokak üzerinde dün devriye gezen Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, hırsızlık suçundan sabıkalı 25 yaşındaki Meryem Gezici, 28 yaşındaki Yağmur Namlı ve 23 yaşındaki Yeter Argın'ı şüphe üzerine durdurdu. Şüpheliler üst araması için polis merkezine götürüldü. Kadın polisler tarafından yapılan aramada, şüphelilerin külot ve sütyenlerine gizledikleri 113 bin 700 dolar ve 3 bin 240 lira bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler paraların kendilerine ait olduğunu öne sürdü ancak gerçeği söylemedikleri akşam ortaya çıktı.

Akşam saatlerinde işyerinden evine dönen tekstilci F.Y., evinin kapısının kırılmış olduğunu ve yatak odasında bulunan dolabında sakladığı paralarının çalındığını görünce polise ihbarda bulundu. F.Y.'nin evinin kadınlar tarafından soyulduğu görgü tanıkları ve güvenlik kameralarından anlaşılınca, Meryem Gezici, Yağmur Namlı ve Yeter Argın'ın üzerinde çıkan paralar ev sahibine teslim edildi.

3 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.