Başkentin müşteri memnuniyeti en yüksek spor merkezi olan RenewaClub’ı kısa bir süre önce sahip oldukları markalar zincirine dahil eden The Wellness Company (TWC) SPA & Fitness Solutions’un ortağı ve CEO’su Özgür Balta, Pilates Gurusu olarak adlandırılan ve Madonna’nın da pilates hocalığını yapan Michael King’i Ankara’ya getireceklerini söyledi.

-Yeni sezona ve bahara “merhaba”-
Şubat ayından bu yana yeni yatırımcısı TWC ile faaliyetlerini sürdüren RenewaClub, dün (11 Nisan 2013) akşam düzenlediği Master Class Party ile hem yeni sezona hem de bahara, üyeleri ile birlikte “Merhaba” dedi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan organizasyonda RenewaClub’un yeni sezon için hazırladığı grup derslerinin tanıtımı da müzik ve ışıklar eşliğinde uygulamalı olarak tanıtıldı.

-Yabancı yatırımcıların dikkatini çekti-
TWC’nin CEO’su Özgür Balta, yaptığı açıklamada Ankara’da ilklerin öncülüğünü yapmak için 9 yıl önce kapılarını açan RenewaClub’ın, geride kalan yıllarda ödün vermediği hizmet kalitesi ve yenilikçi yaklaşımları sayesinde elde ettiği müşteri memnuniyetiyle ilgi odağı olduğunu belirtti. Balta şunları söyledi:

“Renewa, grubumuz için çok önemli bir marka. Renewa’yı zincirimize dahil etmek için çok çaba gösterdik. Şimdi grup olarak Renewa’nın çok değerli markası ile Ankara’da mükemmel bir alan olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. RenewaClub sağlık, spor, eğlence ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren, bünyesinde Score Fitness ile Puri SPA markalarını da barındıran İstanbul merkezli TWC zincirinin çok yeni bir markası olmasına karşın, Renewa’nın uluslararası yatırımcıların iştahını kabarttığını söyleyebilirim. Bu ilgi, yatırımcı olarak bizleri de memnun etmektedir.

-Üyelik yenilemede en yüksek oran-
Her zaman daha ileriyi hedefleyen hizmet anlayışı ve uzman kadrosu sayesinde üyeleriyle adeta aile olmayı başaran RenewaClub, sahip olduğu aidiyet duygusunun meyvelerini de yüzde 70’e varan üyelik yenileme oranı ile gözler önüne seriyor. Bunun arkasında ise belli dönemlerde düzenlenen ve üyeler ile çalışanların kaynaşmasını sağlayan eğlence odaklı etkinliklerin payı oldukça fazla.

-Pilates gurusu King geliyor-
Ünü Ankara hatta ülke sınırlarını aşan Renewa’da bazı yeniliklere de imza attık. Bundan sonra Çocuk kulüplerimizden, spa ve pilaset hizmetlerimizden sadece üyelerimiz değil üye olmayan ancak RenewaClub ayrıcalığını yaşamak isteyen diğer başkentliler de faydalanabilecekler. Bu arada önümüzdeki dönem için bir de sürprizimiz olacak. Madonna’nın kendisi gibi dünyaca ünlü pilates hocası Michael King’i Ankara’ya getireceğiz. Burada kendisine bir Master Class yaptıracağımız gibi bir de pilates konusunda seminer vermesini sağlayacağız.”



-Eğlence tavan yaptı-



Yeni grup derslerinin tanıtıldığı etkinlik ise tam bir parti havasında geçti. Perküsyon hocası Gerçek Dorman, tenekelerle sergilediği performans ile geceye renk katarken, kostümlü Spining Parti’de, müziğin ritmi ile birlikte eğlence doruğa taşındı.



-Latin danslarıyla yağ yakmanın kestirme yolu-



Master Class kapsamında sağlıklı bir yaşam için önerilen programlar şunlar:

Ritmo Latino; Salsa, Cha Cha, Rumba, Mambo ve Samba’daki Latin adımların  aerobic adımlarla birleşiminden meydana gelen oldukça eğlenceli bir ders. Yüksek enerji gerektiren ve yağ yakımını hızlandıran kardio hareketlerle yapılan Ritmo Latino, bireyin kendini ifade etme biçiminden üretkenliğine, sosyal yönünün güçlenmesinden enerjisinin artmasına kadar dansın sayısız faydalarından yararlanıyor.



-Fazla kilo düşmanı Booty Barre-



Uygulayıcısına seksi bir vücut vaad eden Booty Barre¸ pilates, yoga ve dansı akıcı atletik hareketlerle birleştiren devrim yaratmış bir egzersiz biçimi olarak karşımıza çıkıyor. Güç ve esnekliği, bale barı kullanılarak kardiovasküler dayanıklılık çalışmasıyla mükemmel bir şekilde bir araya getiren 55’er dakikalık seanslar halindeki dersler, vücudun bütününü çalıştırırken özellikle kalça ve selülitli bölgelerdeki fazla kiloların atılmasında etkili oluyor.



-Herşeyin başı denge-



En basit fiziksel aktivitelerden en zor sporlara kadar bütün egzersizleri sağlıklı ve kusursuz bir şekilde uygulamak, gelişmiş denge sistemi gerektirir. Bu anlayıştan hareketle geliştirilen bir ders olan Body Balanced; denge, pilates ve esneme egzersizleriyle birleşiminden oluşuyor. Kasların boyunu kısaltmadan statik olarak çalıştıran ders böylece vücudun sıkılaşmasını sağlıyor.