Hayvansever kimliğiyle tanınan, evinde iki köpeği ve kedileriyle birlikte yaşayan Sevda Demirel, önceki gün Akmerkez’de olay çıkardı. Petshop'un önünden geçerken içerideki hayvanların maması ve suyu olmadığını gören Demirel, Petshop’taki görevlilere “Bu hayvanları aç ve susuz bırakıyorsunuz” diyerek bağırdı.

HAYVANLARA KARŞI İŞLENEN SUÇU PROTESTO ETTİ

Demirel, Akmerkez’de yaptığı tek kişilik eylemiyle son günlerde hayvanlara karşı işlenen suç ve kötü muameleyi protesto etti.

"BU HAYVANLARIN NİYE SUYU MAMASI YOK?"

Ünlü şarkıcı alışveriş merkezinde girdiği bir Petshop’taki görevlileri, kafeslerde tutulan hayvanları aç ve susuz bıraktıkları gerekçesiyle topa tuttu. Suluklarında su ve mamaları olmayan köpekleri gösteren ünlü şarkıcı, görevlilere “Bu hayvanların neden suları ve mamaları yok. Binlerce Euro’ya bu hayvanları satıyorsunuz, ama su ve mama vermiyorsunuz. Zor geliyorsa inanın ben her gün evimden gelip onlara bakarım” diyerek bağırıp çağırdı.

HÜLYA AVŞAR'A DA ÇATTI

Ortalığı birbirine katan ve bu sırada diğer müşterilerin de dikkatini çeken Demirel’den nasibini son olarak ise kürk giydiği için son günlerde eleştirilen ünlü şarkıcı Hülya Avşar aldı. Demirel, 20 bin dolarlık kürk giyen Hülya Avşar’a ise “Kürkü içi boş, çirkin ve kof kadın giyer. Kürk giyerek mi güzel olacaklar? Bence önce biraz beynini geliştirsinler. Şirinlik yaparak teyze teyze gezmesin ortalarda. Spor yaparak da güzel ve bakımlı kalabilirler. Bu mesele arz talep işidir. Eğer siz kürk giymeye devam ederseniz her gün yüzlerce hayvan derileri için öldürülecek” sözleriyle ağır bir göndermede bulundu.