Biletlerin 569 ile 269 tlden satışa sunulduğu konserlerde sponsor gelirleri dahil 20 milyon tl gelir elde edildi. Dünyaca ünlü organizatör Marcel Avram, Türkiye'de çalıştığı firmalara 1milyon tl borcunu ödemedi. Dünyanın en ünlü organizatörü olarak bilinen ve aynı zamanda Michael Jackson'un eski organizatörü olan Marcel Avram, Türkiye'de iş yaptığı firmalara 1 milyon lira borç taktı. Purple Concert'in sahibi olan Türkiye'de de yeğeni David Lieberberg üzerine Best Organizasyon adlı bir şirket kurduran Avram, konser organizasyonlarında birlikte çalıştığı reklam, ses ve ışık firmalarına 1 milyon Lira borç takıp Türkiye'deki şirketini kapattı. Jennifer Lopez, Justin Bieber ve Leonard Cohen konserinden alacaklarını alamayan Türk firmaları mağdur oldu. Marcel Avram "Artık Türkiye'de konser düzenlemeyeceğim, istediğim karı elde edemedim" diyerek Türkiye pazarından çekildi.


MAĞDURUZ

Mağdur olan reklam firmasının sahibi Enis Özkan: "Hem biz hem çalışanlar mağdur"
Geçen sene düzenlenen Jennifer Lopez konserlerinin outdoor reklamlarını üstlendim "Aylardır alacaklarımızı tahsil edemiyoruz. Defalarca noterden ihtarname gönderdik. Marcel Avram en sonunda Türkiye'deki firmasını da kapatmış. Buradaki çalışanları da mağdur oldu. Kendisi artık Türkiye'de çalışmayacağını söyleyerek şirketini kapatmış.Kendisi zarar ettim diyor fakat konser alanlarına baktığınız zaman iğne atsanız yere düşmezdi" dedi. Uzun yıllar Michael Jackson ile çalışan Marcel Avram, konser sözleşmesine uymadığı geregkçesiyle Michael Jackson'ı dava etmiş ve 20 milyon dolar tazminat kazanmıştı.

DEPECHE MODE KONSERİ YAPILMADI
Marcel Avram bugüne kadar Türkiye'de Metallica, Bon Jovi, Leonard Cohen, Jennifer Lopez ve Justin Bieber konseri düzenlemişti. 17 Mayıs'taki Depeche Mode konseri de grubun istememesi üzerine iptal edilmişti.