ARSENAL maçında alınan 3 farklı mağlubiyet ten sonra Fenerbahçe kendi sahasındaki ilk lig maçında Ersun Yanal’ın Eşkişehirspor karşısına çıkarttığı kadro evlere şenlikti...

HAZIRLIK maclarında bile oynamamış Selçuk ilk 11’de ve hem de kaptan olarak... İnanın benle maçtan önce “Selçuk oynayacak” diyerek iddiaya girmek isteseler hiç çekinmeden iddaya girerdim ve de Ersun Yanal’ın sayesinde kaybetmiş olurdum.

İLERİDE oynayan Emenike ile Webo hiç anlaşamıyor. Dizel arabaya normal benzin konmuş gibi. Yani bu ikili bırakın verimli olmayı, atılan tüm topları ezdiler.

FENERBAHÇE takımı deneme tahtası değildir. Bu takıma gönül vermiş milyonlarca taraftarla kimse dalga geçemez. İlk yarı boyunca ne yaptığını bilmeyen topçulardan kurulu Fenerbahçe orta sahası tam bir hayal kırıklığıydı.

İLK yarı Fenerbahçe kaleyi bulan 1, Eskişehir ise 4 şut attı. Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe’yi çok iyi etüt etmiş. Yanal’ın ise deneme tahtası yaptığı Fenerbahçe ise daha nasıl oynayacağını bile bilmiyor.

SKOR kimseyi aldatmasın. Fenerbahçe’yi dün ayakta tutan iki etken; sahanın en iyi iki oyuncusundan biri olan Kuyt’ın kendi çabaları ve tecrübesi sayesinde kaydettiği gol ve kaleci Mert’in yaptığı kurtarışlardı.

MERT, Necati’nin penaltısını kurtararak klasını gösterdi. Geçen hafta Konya maçında Thorvaldsson’un penaltısını da çıkaran Mert, Eskişehir maçında yaptığı kurtarışlarla kırmızı-siyahlı ekibin oyuncularına duvar ördü. Aferin Mert... Volkan’ın yokluğunda oynadığı tüm maçlarda kusursuzdu. Görev adamı olduğunu kanıtladı.