GALATASARAY, böylesine kritik bir maçta Real Madrid’in 10 kişi kalmasını bile değerlendiremedi. Sanki eksik olan G.Saray’mış gibi golü bulan taraf ev sahibiydi. Bale’in frikiğinde yanlış yer tutan Eray, takımına golü de yedirdi. Daha sonra kaleyi bulan her top da ağlarla buluştu. Eray sadece geri pasları tutabildi!

MANCİNİ, Burak gibi bir golcüyü, rakip eksik olmasına rağmen sahaya sürmedi... Hadi ilk devreyi bitirdin ama yenik duruma düştükten sonra bile hangi mantıkla Burak’ı sahaya sürmezsin... Bunu da geçtim Burak dururken ikinci devrede Riera’ya bel bağlanmasını bana kim açıklayacak.

BÜYÜK umutlarla alınan Bruma diye genç bir adam var... Türkiye’deki yabancı kontenjanı yüzünden birçok karşılaşmada mecburen kadro dışı kalıyor ve oynayamıyor. Tamam kabul ama Şampiyonlar Ligi’nde de sahada olmasına rağmen oynayamıyor! Pres yok, pas yok, şut yok, ayrıca fizik gücü de sıfır... Ancak maliyeti 12 milyon euro! Transfer döneminde sol beki olmayan G.Saray, büyük maliyetle kanada Bruma’yı almıştı. Bunun bedelini de hem ligde hem de Avrupa’da ödüyor. inanın bu bedel 12 milyon eurodan çok daha fazlaya patlayacak.

DÜNÜN en büyük suçlusu yanlış tercihler yapan Mancini’ydi. Bu takım, 10 Aralık’ta gruptan çıkmak için Juventus’u yenmek zorunda ama dünkü görüntüleriyle bunu nasıl başaracaklar merak ediyorum.

EN kötü senaryoda Avrupa Ligi bile hayal olabilir. Sonra da birileri, bu başarısızlığı taraftara açıklamak zorunda kalacak.