TRABZONSPOR’UN son dönemdeki çıkışındaki en büyük faktör yaptığı takım savunması ve kaleci Onur’un mükemmel performansıydı. Ligde son 5 maçta gol yemeyen, Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Karadeniz temsilcisi, Kasımpaşa maçına da savunma ağırlıklı bir anlayışla çıktı. Oyunu kendi sahasında kabul eden, alan bölüşümünü iyi yapan bordo-mavili ekibin bu anlayışına darbe vuran isim Kerem oldu. Kerem yaklaşık 25 metreden hiç kimsenin beklemediği anda attığı sert şutla kaleci Onur’u ters ayakla yakalarken, Trabzonspor’un tüm planlarını bozdu.

TRABZONSPOR, Henrique ile eşitliği yakalamasına rağmen Adem’in karambolden attığı gol Mustafa Hoca’yı ikinci yarıda değişiklik yapmaya zorladı. İlk yarıda ortalarda görünmeyen Soner oyuna Janko girdi. İkinci 45 dakikada iki takımın da orta sahası oyundan düştü. Topu alan orta sahayı rahat geçti. Scarione’nin 61. dakikadaki golü Trabzonspor için yıkım oldu.

OLCAN’IN mükemmel frikiği Karadeniz ekibini umutlandırdı. Olcan, golden 1 dakika sonra karşı karşıya pozisyonu gol yapsa Trabzonspor sahadan 3 puanla bile ayrılabilirdi. Bordo- mavili ekip oyunda dengeyi kurmuşken, Aykut’un gördüğü kırmızı kart, ibrenin Kasımpaşa lehine dönmesine neden oldu. Son bölümdeki ‘doldur boşalt’ futbolu gol getirmedi.

BORDO-MAVİLİ ekibin yıldızları dün gününde değildi. Malouda ortalarda görünmedi, Yusuf beklentilerin çok altında kaldı. Henrique’ye orta alandan yeterli destek gelmedi. İkinci yarıda oyuna giren Janko beklediği yüksek topları alamayınca etkisiz kaldı. Olcan dışında iyi bir oyuncusu yoktu Trabzonspor’un.

SON sözüm Aykut Demir’e... Fark 1’e inmiş. Takım biraz canlanmış. Hakeme itiraz nedeniyle bir oyuncunun kırmızı kart görmesi arkadaşlarına ihanettir. Dün takımını frenleyen isim gördüğü bu acemice kırmızı kartla Aykut Demir oldu.