2 sezondur şampiyonluğu G.Saray’a kaptıran ve bu rakamın 3 olmasını engellemek istiyen F.Bahçe, bu transfer döneminin yıldızı olacak gibi. Ezeli rakibi G.Saray’a son olarak Alper çalımı atan sarı-lacivertliler, 4 transfer daha yapacak. Stopere, sol beke, forvet arkasına ve forvete transfer yapacak Kanarya. Ve bu bölgelerde oynayan ve listede ilk sırayı alan 4 isim şöyle:

VARAN 1:RAFAEL VAN DER VAART

Başkanın gizli planı. Şu an sadece araştırma yapılıyor, şartlar uyarsa alınacak.

Şu an sadece Dirk Kuyt ve diğer aracılar vasıtasıyla oyuncunun durumunu sorduruyor başkan. Ne bir menajer ne de bir yönetici durumu biliyor. Eğer Hollandalı süperstar Türkiye’ye sıcak bakarsa, o zaman görüşmeler başlayacak. Sezon başında 13 milyon euroya Tottenham’dan Hamburg’a geçen 30 yaşındaki yıldız, ilk senesindeki 33 maçta 9 gol, 12 asistle yıldızlaştı.

VARAN 2: EMMANUEL EMENIKE

Doktor Ömer Taşer, kıkırdak sorunu olan Nijeryalı’yı özel testlerden geçirecek.

Oyuncuyla işlem tamam, anlaşmalar sağlandı.. Fakat Emenike’nin bu sezon içinde ciddi bir sakatlık geçirmiş olması, her önlemi aldırıyor yönetime. Bu yüzden Doktor Ömer Taşer, bir futbolcu için çok zor olan kıkırdak törpületme operasyonu geçiren 26 yaşındaki oyuncuyu özel testlerden geçirecek. Ee bu da normal. Çünkü Spartak Moskova, oyuncusu için istediği 17 milyon euroyu zar zor 14’e düşürdü. Yani ödenecek bonservis yüksek olunca, önlemler de o derecede oluyor.

VARAN 3: KURT ZOUMA

Aziz Yıldırım’ın “Genç bir stoper alacağız” dediği isim 18’lik Zouma

Başkan Aziz Yıldırım, birkaç gün önce “Genç bir stoper alacağız” demişti. O isim Saint Etienne’nin 18 yaşındaki stoperi Kurt Zouma. Afrika asıllı Fransız oyuncu 1.87 boyunda ve ligdeki 17 maçta 2 gol atan skorer bir stoper. Yobo’nun yollanması sonucu sigorta o olcak.

VARAN 4 : ANDRE SANTOS

F.Bahçe’nin eski göz ağrısı dönmek için sabırsız. Geremio ile görüşmeler sürüyor.

F.Bahçe’nin Devler Ligi’nden men edilmesinin ardından 7 milyon euroya Arsenal’e giden, orada da yeterli forma şansı bulamadığı için bu sezon ülkesinin takımı Geremio’ya dönen Santos, hazır bekliyor. Ziegler’e yol veren F.Bahçe Yönetimi, çubuklu formayla oynadığı son sezonda 6 gol atan 30 yaşındaki Brezilyalı’yla sol bek sorunu çözmek istiyor. (İrfan YİRMİBEŞ/AMK)