Ligi şampiyon bitiren, devler arenasında ise çeyrek final oynama başarısı getiren Galatasaray, önümüzdeki sezona daha da iddialı girebilmek için kolları sıvadı. Orta sahanın yıldızı Selçuk İnan'ın yanına yaratıcı bir oyuncu transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar CSKA Moskova'nın Japon yıldızı Keisuke Honda'yı listenin ilk sırasına yerleştirdi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in onay vermesi halinde 26 yaşındaki oyuncu için tüm imkanlar zorlanacak. Transfer gerçekleşirse hem takımdaki maestro sayısı ikiye yükselecek hem de Alper'in Fenerbahçe'ye kaptırılması sonucu hayal kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılı taraftarların gönlü alınacak.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Honda'nın yıl sonu kulübüyle sözleşmesinin bitecek olması ve Japon yıldızın her fırsatta Avrupa kupalarında mücadele eden bir kulüpte forma giymek istediğini söylemesi bu transferde Galatasaray'ın elini güçlendiren faktörlerin başında geliyor. CSKA Moskova'nın diretmesi halinde ise sarı-kırmızılılar Nikon'u devreye sokarak transferi mutlu sonla bitirmeye çalışacak.

GERÇEK BİR YILDIZ

Rus ekibindeki performansıyla adeta parmak ısırtan Honda ligde çıktığı 23 maçta 7 gol 6 asistlik bir performans sergiledi. Japonya Milli Takımının değişmez isimlerinden olan Honda için Avrupa'nın önde gelen diğer kulüplerinin de CSKA Moskova'nın kapısını çalması bekleniyor.