İç transferde startı Hakan Balta ile veren Galatasaray’da imza sırası Gökhan Zan’da. Son haftalarda takımın savunmadaki cankurtaranı olan Gökhan ile önümüzdeki günlerde iki yıllık yeni sözleşme imzalanacak. 32 yaşındaki stoperin maç başı ücretine büyük oranda zam yapılacağı öğrenildi.

HAKAN BALTA’YA 150 BİN DOLAR ZAM
Sezon sonunda bitecek sözleşmesinin iki yıl daha uzatılması konusunda yönetimle anlaşan Hakan Balta çok mutlu… Maç başına ücreti olan 10 bin dolarda değişiklik yapılmayan Hakan’ın garanti parasına 150 bin dolar zam yapıldı. 30 yaşındaki sol bek sezon başına 1 milyon 400 bin dolar alacak. 6 yıldır sarı-kırmızılı formayı giyen Hakan Balta’nın 2 şampiyonluğu bulunuyor.

AYDIN ARTIK GÜN SAYIYOR
Hakan Balta ile menajeri aynı olan Aydın Yılmaz’a yeni sözleşme önerilmediği ortaya çıktı. Elazığ maçında oyuna sonradan giren ve keyifsizliği yüzüne yansıyan Aydın, teklifleri beklemeye başladı. Aydın’la birlikte Çağlar ve kiralık gönderilen Ceyhun, Yiğit, Sercan, Culio ile Mehmet Batdal da yeni sezonda Galatasaray’da olmayacak.

UJFALUSI’YE VEDA YOLDA
Çapraz bağları koptuğu için ligin ilk yarısında oynamayan ve menüsküs ameliyatı ile sezonu kapayan Tomas Ujfalusi 34. haftada forma giyebilir! Teknik heyet, şampiyonluğun garantilenmesi halinde Trabzon ile oynanacak kapanış maçında Ujfalusi’yi kadroya alacak ve Çek stoper sarı-kırmızılı taraftarlara Arena’da veda edecek.