Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular, teknik çalışma yaptı. Yaklaşık 1 saat süren idmanda, sakat olan Ahmet İlhan Özek takımdan ayrı çalıştı. Takımın golcü oyuncusu Lomana Tresor Lua Lua, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın iyi top oynamadığını ancak yinede çok zorlu bir maça gittiklerinin farkında olduklarını söyledi.

Taraftarların kendisinden ve takımından çok şey beklediğini anlatan Lua Lua, "Galatasaray'dan puan almak istiyoruz. Umuyorum ki puan alarak Karabük'e döneceğiz. Bunu yapacak güce sahibiz" diye konuştu.

Defans oyuncusu İshak Doğan ise milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve iyi hazırlandıklarını belirterek, "İyi çalışmamızı Galatasaray maçına yansıtmak istiyoruz. Puanla dönmek istiyoruz, bu kesin. Çok zor bir deplasman ama biz bunun altından kalkacağımızı biliyoruz ve inanıyoruz" dedi.

Kardemir Karabükspor kafilesi, antrenmandan sonra karayolu ile İstanbul'a hareket etti.
Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.