G.Saray'da Gökhan Zan krizi... Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesi sona eren A Milli Takım'ın tecrübeli stoperi, 31 Mayıs itibariyle boşa çıktı.

Beşiktaş'tan G.Saray'a 2 sezon önce gelen Zan'ın mukavelesi tamamlanırken yönetim, Abdullah Avcı'nın Almanya kampına gidip dönen Gökhan ile masaya bile oturmadı. Yani herhangi bir takım 1 milyon euroluk Gökhan Zan'ı 1 kuruş bonservis ödemeden transfer edebilecek.

MUHATAP BULAMADI
Gökhan da bu duruma üzülürken, A Milli Takım'la Almanya'da bulunduğu sırada Florya'yı arayıp, "Benim durumum ne olacak?" diye sordu. İmza sürecinin tamamlanmasının ardından tatile huzurlu bir şekilde çıkmak isteyen tecrübeli futbolcu, kendisine muhatap kimseyi de bulamadı. Aslan'da iç transferle Ali Dürüst ilgileniyor. Dürüst'ün bu hafta içinde Gökhan Zan'la masaya oturması bekleniyor.

SADECE BALTA KALDI
Aslanda ayrıca Aydın Yılmaz, Engin Baytar, Aykut Erçetin, Berk Yıldız, Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Melih Kartal, Serdar Eyilik, Tomas Ujfalusi ve Okan Derici'nin de sözleşmeleri bitti ama yeni mukavele yapılmadı. Sadece Hakan Balta ile söz kesildi. Engin Baytar'ın Trabzon'a dönmesi bekleniyor.