Kayserisporlu futbolcu Bobo, yeni sezonda golleriyle takımına katkı vermeye devam edeceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda futbolcular Bobo, Engin Bekdemir, Kamil Ahmet Çörekçi, Nurettin Kayaoğlu, Cleyton, Samed Ali Kaya, Yener Arıca, Cem Sultan, Erdal Akdarı ve Ömer Bayram'a Acıbadem Kayseri Hastanesinde sağlık kontrolü yapıldı.

Burada, oyuncuların kan tetkikleri, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona erdi.

Kontrollerden önce açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladıklarını hatırlatarak, sezonun tüm takım ve futbolculara hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Sarı-kırmızılı ekipteki ikinci sezonunda ilk yılından daha iyi performans sergilemek için yoğun gayret göstereceğini dile getiren Bobo, şöyle devam etti:

"Takımımdaki ilk sezonumu 31 maçta 18 golle tamamladım. Bu yıl da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yeni sezonda gollerimle takımıma katkı vermeye devam edeceğim. Kaliteli iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Hazırlık dönemini iyi bir şekilde değerlendirerek, sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz."