Kayseri Erciyesspor 7 oyuncusuna toplu imza attırıp, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladı.

İmza töreninde konuşan kulüp Başkanı Ziya Eren "Bir çok kulüp yönetimsiz, teknik direktörsüz vetransferini tamamlamış halde iken, Erciyesspor olarak, yönetimimiz, teknik direktörümüz eski ve yenioyuncularımızla yeni sezona bir ve beraber giriyoruz. Allah utandırmasın'' dedi.

Erciyesspor'un yeni ve eski oyuncuları bu sabah kulüp başkanı Ziya Eren, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Fuat Çapa, eski ve yeni oyuncularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Mavi siyahlı futbolcular, daha sonra, kulüp onursal başkanı Memduh büyükkılıç'ın makamına giderek,toplu imza töreni katıldı. Erciyessporlu oyunculardan Azofeifa(Gençlerbirliği) , Ferhat Çapa ( Gençlerbirliği),Björn Vlemınckx (Gençlerbirliği), Cem Can(Gençlerbirliği), Murat Akın( Konyaspor),Uğur Demirkol ( Ankaragücü)ve Sinan Kaloğlu (Elazığspor) bu gün mukavele imzaladı. Mavi siyahlı ekipte daha öncede kaleci Bojan Jorgacevic ( Kulüp Brugge), Georges Madnjeck ( Auuxerre), Arauz Ovares ( Kostarika) ,Kerim Avcı ( Rot Weiss Essen), Volkan Okumak (Gurbetçi- Almanya),'da imza atmıştı. Böylece Erciyesspor sezona 12 oyuncu transferiyle başladı. Bu arada 27 kişilik kadroya Ramazan Ögünç (Alt yapı) , Bilal Kılıç ( Altyapı) , Serkan Güçlü (Altyapı) , Emre Dönmez( gurbetçi)'de eklendi. Erciyesspor'un sözleşmesi süren oyuncuları Atilla, Serkan Atak, Numan,Fatih,Tuna,Emre Öztürk,Hanni, Yusuf, Hakan, Üstün ve Sylla'da kadroda bulunuyor.

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, toplu imza töreninde yaptığı konuşmada, 27 kişilik kadro ile bugünden itibaren hazırlıklara başladıklarını teknik direktör Fuat Çapa ile eski ve yeni oyuncularına güvendiğini, ligde kalıcı olacaklarını söyledi. Eren,''Bir çok kulüp yönetimsiz, teknik direktörsüz ve transferini tamamlamış halde iken, Erciyesspor olarak, yönetimimiz, teknik direktörümüz eski ve yeni oyuncularımızla yeni sezona bir ve beraber giriyoruz. Allah utandırmasın. Kayserispor'la birlikte, kentimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.'' dedi. Kulüp onursal başkanı, Melikgazi Belediye başkanı Memduh Buyükkılıç'da '' Erciyesspor 7 ülkeden transfer ettiği oyuncularıyla Kayserililere bu sezon güzel bir futbol izletecek. Kayseri kenti olarak, Kayserispor gibi Erciyesspor'umuzun da yanındayız. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, Süper ligde kalıcı olmalarını arzuluyoruz'' şeklinde konuştu.

"TÜRK FUTBOLU EN AZ ZARARLA ATLATSIN"
Erciyesspor Kulüp başkanı Ziya Eren, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezalarla ilgili bir soruyu da ''Bu karar sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine değil, ülkemiz futboluna zarar ve üzüntü vermiştir. Karar henüz netleşmedi. İtiraz süresinde, umarım kulüplerimizin lehine karar çıkar. Bu sorunu ülkemiz adına en az zararla atlatırız. Türk futbolunun temiz ellerde, dünya futbolunda söz sahibi olmasını arzu ederiz'' diye konuştu.