Sarı-lacivertlilerde omzundan sakatlanan Miroslav Stoch maç kadrosuna alınmadı.

Tedavisi devam eden Selçuk Şahin antrenmanda yer almadı. Kupadaki Bursaspor maçının son bölümlerinde sağ omzunun üzerine düşen Miroslav Stoch'un, bu bölgedeki ağrılarının sürmesi üzerine, Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucunda sağ omzunda ezilme tespit edilen ve bugünkü antrenmana çıkmayan Stoch'un tedavisine başlandı. Bu antrenmanla hazırlıkların tamamlayan Fenerbahçe bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Gaziantep'e hareket edecek.

YOBO'DAN DA KÖTÜ HABER GELDİ
Afrika Uluslar Kupası C Grubu'nda ilk maçlar sonunda 1 puanı bulunan Nijerya Milli Takımı'nda Joseph Yobo şoku yaşanıyor.

Fenerbahçeli futbolcu ülkesinin Cuma günü Zambiya ile oynayacağı ve gruptan çıkma adına hayati önem taşıyan karşılaşmada sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Yobo geçtiğimiz Pazartesi günü Nijerya'nın Burkina Faso ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın başlarında aldığı darbe sonucu sakatlanmıştı.

Yobo'nun yerine genç futbolcu Kenneth Omeruo'nun ilk 11'de sahaya çıkması öngörülürken, sakatlıktan yeni kurtulan Chelseali futbolcu Victor Moses'in de ülkesi adına ilk'de sahaya çıkacağı bildirildi. Ayrıca Nijerya'da kart cezalısı olan Efe Ambrose'nin yerine Ogenyi Onazi'nin sahaya çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE TEKNİK HEYETİ SIKINTIDA
Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Selçuk Şahin'den sonra son katılan isim Miroslav Stoch olmuştu. Sezer Öztürk henüz oynayabilecek duruma gelmezken, uzaklardan gelen Joseph Yobo haberi de teknik ekibi yoğun maç maratonu öncesinden bir hayli sıkıntıya soktu.