Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kaleyi Eray İşcan devralırken, genç eldivenin arkasındaki iki ismin de sakatlığı sonrasında sarı-kırmızılılar Kadıköy'e bir sürpriz ile gitmeye hazırlanıyor.

Sporx'in haberine göre, G.Saray'da Ufuk Ceylan'ın son idmanda yer alamaması nedeniyle U19 takımının kalecisi İsmail Çipe as takımla antrenmana katıldı ve derbide yedek kulübesinde yer alma adına da ilk adımı attı. 18 yaşındaki kaleci, as takım ile çalışmalara başladığı için büyük bir sevinç yaşarken, aynı zamanda derbi öncesinde ciddi bir heyecan da yaşıyor.

METROBÜSLE TESİSE GELİYOR!
Geçtiğimiz sezon yine Ufuk ve Aykut'un sakatlığı sonrasında Fatih Terim tarafından A takıma çıkarılan İsmail'in amatör sözleşmesi var. Hatayspor'da yetişen 18 yaşındaki oyuncu, metrobüsle ya da minibüse binerek tesislere ulaşıyor.

Genç file bekçisi aylık olarak sarı kırmızılı ekipten 500 lira alıyor. İsmail'in bu sezon U19 Elit Ligi'nde 6. haftada Ankaraspor ile oynanan mücadelede bir de golü bulunuyor.

SNEIJDER VE DROGBA HAYRANI!
Öte yandan, futbolculuk kariyerinin henüz başında bulunan 18'lik eldiven, Sneijder ve Drogba'nın da büyük bir hayranı... Geçtiğimiz sezon iki oyuncu ile birlikte idman yapan kaleci, büyük bir sevinç yaşamış ve mikro blog sitesi Twitter'dan da bu sevincini yansıtmıştı.

İşte İsmail'in bazı tweetleri...

"Drogba'nın dünyanın en iyi golcüsü olduğunu biliyorum ve onunla idmana çıkmak beni onurlandırıyor :)"
"Tek kelime ile hayatımda gördüğüm en iyi topçu Wesley Sneijder… Onu izleyin yeter."
"Trenin tavandan su geçirmesi nasıl Allah'a emanet gittiğimizin açıkça bir göstergesi."
"Metrobüse binerken kazak giymemek gerekiyor dışarısı buz ben bunaldım burda birde ağzina kadar dolu olunca çok daha kötü :("