Milli yıldızlarımız Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, çok ilginç açıklamalar yaptı.

Enrique Cerezo, Kolombiyalı oyuncunun geleceğiyle ilgili ilginç bir bilgi paylaştı. Cerezo; "Falcao ve Real Madrid bir zaman önce birşeyler imzalamışlar." ifadesinde bulundu.

AS Gazetesi'nin yıllık ödüllerinde Real Madrid başkanı Florentino Perez, daha önceki transferleri Luis Figo ve Zinedine Zidane'da uyguladığı peçeteye imza attırarak söz almak uygulamasını Radamel Falcao'da da uygulamıştı. Pedrerol'un söylediğine göre gizli anlaşmadan sonra "Saray Paktı" denilen peçete imzalama olayı gerçekleşmiş.

Radamel Falcao, Dubai'de düzenlenen bir konferansta, Atletico Madrid'de çok mutlu olduğunu, ancak haziran ayından sonra nelerin olacağını bilemediğini söylemişti. Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil Marin; "Falcao geleceğiyle ilgili bazı kararlar verme hakkına sahiptir." diyerek, oyuncunun haziran ayında kulüpten ayrılabileceğinin sinyalini verdi.

FALCAO'NUN HAYALİ REAL MADRİD
26 yaşındaki forvet oyuncusunun babası, Radamel Garcia Kolombiya'da bir radyo programına katılarak oğlunun hayalinde başka bir takım olduğunu dile getirmişti. El Gran Debate de Todelar isimli programda konuşan Radamel Garcia, "Onun hayali bir gün Real Madrid'de oynamak. Çocukluğundan bu yana orada oynamak istiyor." sözlerini kullandı.