Tepkiden çekindiği için stat görünce kaçan Demirören, önceki günkü Gana karşılaşmasında da yoktu.

FIFA sıralamasında ‘güçlü’ Yeşil Burun Adaları’nın dahi altına düşen Türkiye, bir hazırlık maçında daha ‘hazır olmadığını’ ispat etti. Gana ile oynanan, sadece 104 biletin satıldığı mücadeleye davetiye dağıtan federasyon bir tribünü bile dolduramadı. Türkiye, Gana ile 2-2 berabere kalırken statta o bildiğimiz tezahürat yankılandı: “Yıldırım Demirören ye-teeeer”

PEKİ TFF BAŞKANI NEREDEYDİ?
Milli Takım hocası Abdullah Avcı ile arası açık Demirören, hem onu hem de ekibin içler acısı halini görmemek için Olimpiyat Stadı’na gelmedi. Belli ki Türk futbolunu yön veren oturan kişi Milli Takım’dan umudunu kesmişti. Milyonlarca futbolseverin ondan umudunu kestiği gibi!

İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI
Yıldırım Demirören kısa süre önce Abdullah Avcı hakkında “Abdullah Avcı’yı ben getirmedim. Keşke ona sabır gösterilse” diyerek açıkça ifade etmese de istifasını istemişti. Futbolseverler ise sadece Avcı’nın değil, Demirören’in de görevini bir an önce bırakmasını diliyor.

SEN NEYMİŞSİN BE GANA!
Milliler’in hocası Abdullah Avcı “Dünya Kupası elemelerinde 2 gol yiyen Gana’ya ilk yarı 2 gol attık” diyerek ilginç bir başarı öyküsü icat etmişti. Buyrun Afrika Elemeleri’nde D Grubu’nda lider durumdaki Gana’nın dünyaca ünlü rakipleri: Zambiya, Sudan, Lesotho…