Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, rakipleri karşısında sahada mücadele eden, golü düşünen bir takım olacağını söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iyi bir yerde olduklarını belirterek, "Lige yeni yükselen ve yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen çok iyi bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Futbolcular, teknik heyetin verdiği görevi özveriyle yerine getiriyor. Bu da bizi ligde iyi yerlere taşıdı" dedi.

Son oynadıkları Medical Park Antalyaspor maçında beklenmeyen bir yenilgi aldıklarını ifade eden Ferah, "İyi oynadığımız bir maçta şanssız bir yenilgi aldık ama oynanan oyun bizi fazlasıyla tatmin etti. Beşiktaş maçına da lige verilen arada iyi hazırlandık. Eksiklerimizi giderme şansı bulduk. Beşiktaş deplasmanında sahada mücade eden, golü düşünen bir takım olacak. Çünkü ekip olarak maçı 90 dakika bırakmayan, inanan ve mücadele eden bir oyuncu topluluğuna sahibiz" diye konuştu.

Ferah, sakatlıkları bulunan Eren Albayrak ve Hakan Hacıbektaşoğlu dışında eksik futbolcularının bulunmadığını kaydetti.

Yeşil-mavili ekibin Beşiktaş karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Tevfik Köse, Sercan Kaya, Florin Cernat ve Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.