Türkiye-Gana maçından önce Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Teknik Direktör Yılmaz Vural Çeşme'de buluştular.

İki hoca da birbirlerine bulundukları ortam nedeniyle dert yanarken Yılmaz Vural, "Bu ülkede başarılı olmayacaksın kardeşim. Eyyamcılık yapıp parakazanacaksın. Bak Bursaspor ülkemizden defalarca gönderilmiş Daum'ayıllık 1 milyon 250 bin, beri tarafta diploması bulunmayan ilkokul mezunubile olup olmadığı tartışılan Roberto Carlos'a 1.5 milyon Euro veriyor. Şimdi TFF bay Carlos'a sahaya çıkması için lisans uydurmaya çalışıyor. Bizim TÜRFAD'ımızda (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) bu skandalı seyrediyor.,.Ayıptır be Allahtan korkun" dedi..Vural, "Bu zemini kulüp yöneticileri hazırlıyor. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor sonuçta böyle bir ortamla karşı karşıya kalıyoruz" diye de ekledi..

BU TAKIMIN İŞ YAPMAMASI MÜMKÜN DEĞİL
Yılmaz Vural daha sonra, Abdullah Avcı'ya, "Seni moralli gördüm. Elinde mükemmel bir jenerasyon var. Bu takımın iş yapmaması mümkün değil. Arda, Burak, Hamit, Umut, Selçuk, Volkan. Hangi birini sayayım..Hepsi birer yıldız. Bunları takım oyununu ile süslemen pekiştirmen gerekiyor" diyerek moral verdi. Avcı da, "Başarı uzun vadede gelir. Ben de bu takımın iş yapacağını umutla bekliyor ve asla ümidimi yitirmiyorum. Andora, Romanya, Estonya ve Hollanda maçlarından 12 puan çıkartmamamıza hiçbir neden yok" diye yanıt verdi..Avcı, "Romanya maçından çok ümitliyim. Futbolcular otarihe kadar gerekli form grafiğini yakalayacaklar diye konuştu...