Son iki yıldır şampiyonluk kupasına hasret kalan F.Bahçe, yeni sezonda bu şanssızlığını kırmak istiyor. Bunun yolu da transferden geçiyor… Şampiyonluğun kaçmasının ardından transfer çalışmalarına start veren sarı-lacivertliler rotayı İtalya’ya çevirdi. Oyun sistemini kanatlar üzerine kuran ancak bir türlü bu bölgeden yana yüzü gülmeyen teknik direktör Aykut Kocaman, Lazio’nun 27 yaşındaki Bosna Hersek’li yıldızı Senad Lulic’i istiyor. Süratli yapısı ve top tekniğinin yanı sıra hava toplarında da çok etkili olan 1.83’lük yıldız için harekete geçildi.

8 MİLYON EURO BONSERVİS

Stoch ve Krasic’ten yana bir türlü yüzü gülmeyen ve sol kanatta istikrar yakalayamayan sarı-lacivertliler, 8 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Lazio’nun maddi durumunun çok iyi olmadığı da düşünülürse transferde büyük bir zorluk çıkartmaları beklenmiyor.

Tabii Lulic’in gelmesi halinde Stoch ya da Krasic’ten en az birisi takımdan gönderilecek. Bilindiği gibi Lulic, 11 Nisan’da oynanan UEF Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında F.Bahçe’ye golü atan isim olmuştu.

İZLEDİĞİ ADAMI ALIYOR

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman çıplak gözle izlemediği futbolcuyu transfer etmiyor. Daha önce sarı-lacivertlilerin Twente ile karşılaştığı dönemde Stoch’a hayran kalan ve Slovak yıldızın transferinin bitirilmesini isteyen Kocaman, Young Boys maçlarında ise Bienvenü’yü beğenmişti. Şimdi de sıra Lazio formasıyla F.Bahçe’ye gol atan Senad Lulic’e geldi.