Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da bir yandan da Florya'ya veda edecek olan futbolculara takım aranıyor. Başta Culio ve Elmander olmak üzere Ufuk Ceylan, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Ceyhun Gülselam ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, benzeri görülmemiş bir dayanışmanın altına imza attı.

FLORYA'DA TERİM'E TRANSFER ZİYARETİ

Süper Lig'deki görev yapan yerli teknik adamların büyük bir bölümü ile sürekli fikir alışverişinde olan ve kendisine gelen talepleri değerlendiren Terim, başta Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun olmak üzere yerli teknik adamlara futbolcu alışverişinde yardımcı olmak için çaba gösteriyor. Genel talepler doğrultusunda yerli teknik adamları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne davet eden ve burada kadroda düşünmediği oyuncular hakkında bilgi veren Terim'in bu uygulaması büyük bir takdir topluyor.

TERİM'İN TELEFONU SUSMUYOR

Tatilde dahi telefonu bir an olsun susmayan ve takımdan göndereceği oyuncular hakkında bilgi veren Terim ile bu konuda bir görüşme yaptığını doğrulayan Rıza Çalımbay, deneyimli teknik adama teşekkürlerini sundu. Fatih Terim ile sürekli görüş alışverişinde olduklarını ifade eden Çalımbay, diğer teknik adamlar ile Terim'in ilişkisinin de üst seviyede olduğunu vurguladı.

KİMLER GİDECEK?

Florya Metin Oktay Tesisleri ve genel olarak telefonda yerli teknik adamlar ile görüşmeler yapan Fatih Terim'i Culio, Elmander, Yiğit, Sercan, Furkan, Ceyhun ile kesin olarak yolların ayrılamasına karar verdiği ve Gökhan Zan, Engin Baytar, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz için ise gelen teklifleri beklemeye aldığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme yenilemek için prensip anlaşmasına varan ancak resmi sözleşmeyi henüz atmayan Gökhan Zan ile Eskişehirspor'un yakından ilgilendiği ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tecrübeli stoperin transfer edilmesi için kırmızı-siyahlı yönetime talimat verdiği belirtildi.