Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, akşam saatlerinde otobüsle Safranbolu'ya geldi.

Bağlar Saray Otel'in önünde sarı kırmızılı takımı bekleyen yaklaşık 500 taraftar, futbolcuları coşkuyla karşıladı. Taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak tezahürat yaptı. Taraftarlar cep telefonlarıyla futbolcuların fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarışırken bazı taraftarlar da futbolcuları görebilmek için ağaçlara çıktı. Çiçek hediye edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, minik bir taraftarıyla fotoğraf çektirdi.

Bu arada Terim, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Hüsnü Özdemir'in, içinde Safranbolu evi, safran kolonyası ve lokumun olduğu hediye paketini kabul etmedi. Maç nedeniyle kente gelen GSStore'de bulunan sarı kırmızılı formaların çoğunun tükendiği öğrenildi.

Deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızı takımın kafilesinde şu isimler yer aldı:

Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Riera, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Melo, Sneijder, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz ve Umut Bulut.