Günümüzde Facebook ve Twitter gibi kullanıcı sayısı milyarları bulan sosyal ağlar bulunuyor. Ancak bunların dışında devamlı olarak yeni sosyal ağlar açılıyor. Bunlardan birisi de John ve Sam Shaidi isimli iki kardeşin kurmuş oldukları ve Shots of Me adını verdikleri gençlere yönelik hazırlanan sosyal ağ.

İlk başlarda diğer yeni sosyal ağlardan farkı ne diyebilirsiniz. Bu sosyal ağın diğerlerinden en büyük farkı dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in bu yeni sosyal ağa tam 1.1 milyon dolar yatırım yapması. Bunun yanında bu sosyal ağın tek yatırımcısı Justin Bieber da değil. Boksör Floyd Mayweather ve benzer yatırımlarıyla tanınan Shervin Pishevar da bu sosyal ağa yatırım yapanlar arasında yer alıyor.

Belirtilene göre, Shaidi kardeşler Justin Bieber'in şirketlerine olan ilgisini oyunlarıyla alakalı atmış olduğu tweet'lerden sonra öğrenmişler. Daha sonra bu projelerini ünlü şarkıcıya anlatan Shaidi kardeşler, Justin Bieber'in fikirlerini çok sevdiğini ve fikirlerini anlattıktan sonra Bieber'in gözlerindeki parıltıyı gördüklerini söylüyorlar.

Öte yandan Shots of Me isimli bu yeni sosyal ağ, Facebook ve Twitter gibi popüler sosyal ağlardan sıkılan gençleri hedef alıyor.