Korkunç olay, İngiltere'nin Güney Wales bölgesinde Sirhowy Arms adlı otelde yaşandı. Bir gece önce tanıştığı mağaza görevlisi 22 yaşındaki Cerys Yemm'i yiyen vahşi, polis baskını sırasında suç üstü yakalandı.

Kimliği henüz açıklanmayan ancak çevredekiler tarafından Matthew Williams olarak tanınan 34 yaşındaki caninin, kokainli haldeyken kurbanının yüzünü yediği söyleniyor.



İhbar alan polis, otel odasına girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Kurbanının yüzünü vahşice yiyen Williams, polis tarafından elektroşokla etkisiz hale getirildikten sonra ölü olarak ele geçirildi.

İngiliz basınının insan eti yiyen yamyam karakter "Hannibal Lecter"e benzettiği Williams'ın hapisten 2 hafta önce çıktığı belirtiliyor.

Görgü tanıkları, adamın kokainin etkisi altında cinayeti işlediğini öne sürdü.

Otelin çok yakınında yaşayan görgü tanıklarından Lyn Beasley ifadesinde, "Kadına aynen Hannibal Lecter gibi yaklaştı. Kızın bir gözünü ve suratının yarısını yedi" dedi.



Bir başka görgü tanığı olan Jill Edwards ise, "Güvenlik ona odaya kadın almaması gerektiğini söylemişti daha sonra kapısını çaldılar. Açmayınca içeri girdiler ve kızın suratını yerken yakaladılar" diye konuştu.



Odaya girdiğinde korkunç manzarayla karşılaşan polis, elektroşokla müdahale ettiği zanlıyı öldürdü.

Williams, iki hafta önce arkadaşına saldırdığından dolayı girdiği hapisten yeni çımıştı.

Cesetler üzerindeki incelemeler önümüzdeki iki gün içinde yapılacak.