Suriye'nin kuzeyindeki Rakka kentinde gizli kamera ile çekilen görüntüler Avrupa'da adeta deprem etkisi yarattı. Görüntülerde 'cihat için' IŞİD'e katılan kadınlar görülüyor.

GİZLİ KAMERA İLE ÇEKİLDİ!

İnternet sitelerine düşen görütülerde; çarşafının altına gizlediği kamerayla Rakka sokaklarında dolaşan kadın ilk kez IŞİD kontrolündeki bir şehirdeki günlük yaşamı dünyaya servis etmiş oldu.  Görüntülerden de anlaşaldığı gibi bir buçuk yılı aşkın bir süredir IŞİD'in kontrolünde bulunan Rakka'da tam anlamıyla şeriat kanunları uygulanıyor.

"ALLAH KAPALI KADINLARI SEVER"

Görüntülerde ilginç ayrıntılar yer alıyor. Örneğin videoda, arabasıyla yoldan geçen bir adamın kadına "Allah yüzü kapalı kadınları sever" şeklinde seslendiği gözleniyor.

VİDEO KAYDINDA FRANSIZ KADIN!

Görüntülerdeki ilginç ayrıntılardan bir diğerinde ise bir internet kafede Fransa ve Avrupa aleyhine sözler sarfeden ve Fransız olduğu sanılan bir kadın yer alıyor. Youtube'a yüklenen ve France 2 kanalı tarafından da haberleştirilen görüntüler Avrupa'da adeta deprem etkisi yarattı.



"BURADA ÇOK MUTLUYUM ANNE"

Görüntülerdeki Fransız kadının "Ben Fransa'ya dönmeyeceğim anne. Burada çok mutluyum" sözleri ülkede günün konusu oldu. Söz konusu görüntüler Avrupa'da da hızla yayılan 'radikal islamcı tehlikenin' korkutan bir örneği olarak yorumlandı.