Robin Williams hayatını kaybettiCalifornia Polis Departmanı, Robin Williams'ın kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

2011'den bu yana Susan Schneider ile evli olan ve Türkiye'de özellikle, "Good Will Hunting", "Mrs. Doubtfire" ve "Hook" filmleriyle tanınan 63 yaşındaki Robin Williams üniversitede siyaset bilimi okudu.

Mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösterilerle ün kazanan Robin Williams, daha sonra sinema sektörüne geçti. Williams, San Fransisco'da kendisi gibi oyuncu olan Robert De Niro ile Rubicon adl lokantayı işletmekteydi. Williams'ın ilk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunuyor.

Robin Williams kimdir?

21 Temmuz 1951'de ABD'nin İllinois eyaletinde dünyaya gelen Robin Willams, üniversitede siyaset bilimi okudu. Robin Williams, mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaparak ün kazandı, buradan da sinema sektörüne geçti. 1987'de çevirdiği, 'Günaydın Vietnam' filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle beğeni toplayan oyuncu, yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince, 'gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör' arasına dahil edildi. Robin Williams, kariyeri boyunca bir Oscar, iki Emmy, altı Altın Küre, altı Grammy ve iki Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görüldü. Sanatçı San Fransisco'da bulunan Rubicon Restaurant'ı, meslektaşı Robert de Niro ile birlikte işletmekteydi. İlk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunan Robin Williams, 2011'den beri Susan Schneider ile evliydi.

Anahtar kelimeler: Robin Williams kimdir, Robin Williams hayatını kaybetti, Robin Williams intihar etti, Robin Williams, Robin Williams'ın hayatı