Trabzonspor, Ausburg karşısında alınan 3-1’lik yenilgiyle sarsıldı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, Avusturya kampını galibiyetsiz kapamanın sıkıntısını yaşarken, sürekli transfer yapılmasını gündeme getirdi.

2-2’lik Lokomotif Taşkent maçından sonra, “Bu takıma en az 10 takviye lazım” diyerek bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik adam, FC Köln ile oynanan ve 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan maçın ardından da tepkisini sürdürdü. Halilhodzic, en sert tepkisini ise pazar günkü 3-1’lik Augsburg yenilgisinden sonra gösterdi, “Acil bir değişikliğe gidilmezse kalmayacağım” dedi.

Yeni transfer Turgut Doğan Şahin’i gönderen Boşnak hoca, Olcan’a karşılık Galatasaray’dan alınan Salih Dursun’u da beğenmedi.
trabzonajans.com’un haberine göre, Halilhodzic, bu futbolcunun da gitmesini istedi.
Oyuncularını saha içerisinde toplayan Boşnak teknik adamın, “Kadroya bana sorulmadan çok sayıda oyuncu dahil edilmiş. Fayda sağlamayacak olanların hepsini göndereceğim” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Tam gün izin yapamadı

Bordo-mavili takımın 17 günlük kampında Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı performansları ile takım arkadaşlarına oranla ön plana çıkarken, Malouda, Bosingwa ve Gökhan Karadeniz de dikkat çeken isimler oldu. Kampın ilk 3 gün gününde günde 3 antrenman yapılan kampta futbolcular hiç tam gün izin yapamadı.
Öte yandan 17 günlük Avusturya kampını tamamlayan bordo-mavililer dün gece Trabzon’a döndü.