Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “CHP Genel Başkanı bir başka sahtelikle, bir montajla bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez eline o montajı kimin tutuşturduğunu çok iyi biliyoruz. Okyanus ötesinde CHP’nin hocalığını yapan bir zat var. Türkiye’deki uzantıları yoluyla tüm Türkiye’yi dinleyen, telekulaklık, röntgencilik yapan bir yer var. CHP Genel Başkanı zannediyor ki ‘Ben Türk milletini kandıracağım.’ Bu millet ferasetiyle hareket eder ve onun feraseti hiçbir zaman yalana, dolana, talana prim vermedi. CHP’ye de bugüne kadar hiçbir zaman prim vermedi” dedi.



Burdur’daki mitingin ardından helikopterle Uşak 1 Eylül stadına gelen Başbakan Erdoğan’ı, Uşak Valisi Seddar Yavuz ile diğer ilgililer karşıladı.

Erdoğan’la birlikte eşi Emine Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit de Uşak’a geldi.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, kent meydanında düzenlenen miting alanına gelmesiyle vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Erdoğan’a destek verdi.
Vatandaşlara seslenmeye başlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli mesajlar vermeyi sürdürdü.

Erdoğan, “Bugün beni sosyal medyada yoğun bakımda ilan etmişler Demek ki görmek istedikleri rüya o. Bu can bu tende oldukça durmak yok. Onlar avunsunlar dursunlar. Laf üretmesinler, iş varsa iş üretin. Özel okula gidiyor para, dershaneye gidiyor para. Nedir bu. Hep para money money money hep bu. Bırakın artık dershaneyi gelin devletin okulları bize yeter” ifadelerini kullandı.