Erdoğan'ın açılış töreni için gittiği Esenler'deki bir kafede sigara içtikleri için "terbiyesizler" diyerek sataştığı gençlerden birisinin CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanı Ozan Işık diğerinin ise yine parti ilçe teşkilatı yöneticisi Didem Cendere olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Esenler’de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Esenler’de AKP’li heyet ve korumalarıyla yürüyüş yaptığı sırada kafelerden birinde sigara içenlere rastladı. Bunun üzerine sigara içenlere “Ceza müeyyidesi var” diye bağıran Erdoğan, zabıtaların gelmesini istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya bir süre daha talimat veren Erdoğan, “Kapalı yerde sigara içiyor göstere göstere terbiyesizler. Cumhurbaşkanı’nı görüyor, hala içmeye devam ediyor” dedi.

Erdoğan'ın "terbiyesizler" diyerek sataştığı gençler, Erdoğan'a el sallamadıklarını ardından kendilerine bağırdığını savundu.



Erdoğan'ın "Terbiyesizler" dediği gençler o anı fotoğraflayarak Twitter'dan paylaştı, gençlerden ikisinin CHP'li olduğu ortaya çıktı.

gercekgundem'in haberine göre; CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanı olduğunu belirten Ozan Işık isimli genç, Erdoğan kendilerine bağırırken karelediği fotoğrafı Twitter'dan paylaşarak "Bize döndü el sallamadık ve sigara içen arkadaşıma 'kapalı alanda sigara içilmez' diye bağırdı. Ona da karıştı" notu düştü.
Işık'ın yanındaki bir diğer ismin ise CHP Esenler İlçe Yöneticisi Didem Cendere olduğu öğrenildi.