Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76'ncı yılında törenlerle anılırken, Uşak'taki özel bir hastanede, ulu önderin öldüğü an olan saat 09.05'te Sabiha ve Talip Işık çiftinin dördüncü çocukları dünyaya geldi. Bebeğe 'Mustafa' adı verildi.
Uşak Özel Öztan Hastanesi Kadın ve Doğum Servisi'nde gerçekleştirdiği doğumun fotoğraflarını saatiyle birlikte Facebook adresinden paylaşan Opr. Dr. Ali Karaoba, "Saatler 09.05'i gösterdiğinde Mustafa bebek, çiftimizin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Adını koymamı bana bahşettiler ben de 'Mustafa' koydum. Atamızın ruhu şad olsun" dedi.

Oğulunu kucağına almanın sevincinin yaşayan tekstil işçisi baba Talip Işık (33) ise "Çok heyecanlıyım. Üç kızımdan sonra dördüncü çocuğumun erkek olması bana ayrı bir heyecan verdi. Oğlumun Atamız'ın hayata gözlerini yumduğu tarih ve saatte doğmuş olması bizi daha fazla gururlandırdı. Atamız'ın ruhu şad olsun. Adıyla yaşasın" diye konuştu.

Opr. Dr. Ali Karaoba, doğumun ardından İsmetpaşa Caddesi üzerinden Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhuna lokma döktürüp, vatandaşlara dağıttı.  (DHA)