Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olaylar sırasında şüphelinin marketlere kapanış saatine yakın geldiği kasada bulunan kadın tezgahtarları korkutarak paraları alıp kaçtığı belirlendi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SOYGUNLAR 24 EKİM'DE BAŞLADI

Kağıthane'de 24 Ekim 2014 tarihinde başlayan soygunlar dizi bir markette başladı. Silahlı ve maskeli soyguncu içeri girerek kasada bulunan paraları alarak kaçtı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma başlatırken 13 Kasım 2014 tarihine kadar aynı bölgede 4 farklı soygun olayı daha meydana geldi. Polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak soyguncuların aynı kişi olduğunu tespit etti.

6'INCI MARKETTE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri birbiri ardına meydana gelen olaylar üzerine bölgede bulunan marketler önünde pusu kurdu. Önceki gün güvenlik kameralarındaki eşkale benzeyen bir kişinin market önünde dolaştığının tespit edilmesine üzerine operasyon başlatıldı. Polis şüpheliyi içeri girmek üzereyken gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinden bir adet tabanca çıktı.

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli olaylarla ilgili sorgulandı ve 5 market gaspı olayı gerçekleştirdiği belirlendi. Şüpheli işlemleri tamamlandıkta sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(DHA)