Cengiz ALDEMİR/Sozcu.com.tr



MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, sosyal paylaşım sitesindeki kendi hesabından takipçilerine, AKP Afyon İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in "AFYNAKPARTI " hesabından AKP'li üyelere atılan " Eskişehir mitingi için araçlarımız dolmamıştır. Başbakanımız nezdinde itibarımızın sarsılmaması için çok acil Atatürk Lisesi önüne gelmeniz önemle rica olunur. AV: İbrahim Yurdunuseven İl Başkanı" bir mesajı paylaştı.

TAŞIMALI MİTİNG TELAŞI

Konuyu SÖZCÜ'ye değerlendiren MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, "Sosyal medya hesaplarında öyle bir resim paylaştı ki yıllardır muhalefet partilerini taşımalı mitinglerle eleştiren AKP iktidarının içler acısı halini ortaya koydu. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Eskişehir'de düzenlenecek mitinge taşımalı katılım sağlamak zorunda kalan AKP Afyon İl başkanlığı otobüslerin dolmaması üzerine üyelerine geçtiği katılımcıları bir toplanma yerine çağırdığı SMS'le herkesi şaşkınlık içinde bıraktı.

İHSANOĞLU KENDİ OLANAKLARI İLE , ERDOĞAN, DEVLETİN İMKANLARINA RAĞMEN ELEŞTİRDİĞİ TAŞIMALI MİTİNGLERLE

SMS mesajını görünce ''Daha iyi Günleriniz'' yazıp resmi paylaştım. Gerçekten yandaş medyanın onca desteğine rağmen, yıllardır muhalefet partilerini taşımalı mitingler yapmakla eleştiren iktidarın bu hali bizleri gülümsetti. Halkımız Cumhurbaşkanını bu şekilde seçecekse vah benim ülkemin haline.Başbakanın kampanyada kullandığı onca devlet imkanına, paraya, yandaş medyaya rağmen AKP il yönetiminin bu mesajı hakikaten düşündürücü.

Bu vesileyle de halkımızın içinden ,gerçek bir vatan evladı olan kendi imkanları ile kampanya yürüten,değerli Cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermesini istiyorum." sözleri ile değerlendirdi.

İşte vatandaşa gönderilen o mesaj: