Sincan'da akşam saatlerinde aniden başlayan şiddetli yağış sonrası sel meydana geldi. Sel nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarıyla birlikte sel sularına kapıldı. Selden yaralı olarak kurtulan bir vatandaş, bir anda sel suyunun geldiğini, aracının suya kapıldığını, kendi imkanlarıyla yüzerek kurtulduğunu anlattı. UMKE ekipleri de selde yaralanan vatandaşları çamur ve sular nedeniyle girilemeyen bölgelerden alarak, hazırda bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Selde yaralananlar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgilere göre 15 kişinin tedavi altına alındığı belirtildi.

Sel baskını nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bir çok ev ve işyerinin yanı sıra birçok araçta su altında kaldı. Malazgirt Mahallesinde bulunan bir park ise sele teslim oldu.



Sel baskını nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bir çok ev ve işyeri su altında kaldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.