CHP Cezaevi Komisyonu üyeleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık yarın TÜYAP Kitap Fuarı'nda kitaplarını imzalayacak.

Ağbaba, Özel, Demir ve Işık, "Balyoz Kumpası" ve "Kalemi Kırılan Gazeteciler" adlı kitaplarını TÜYAP Kitap Fuarı'nda bugün 14.00’te Cumhuriyet Gazetesi standında imzalayacak.

CHP-CK olarak geçtiğimiz aylarda çıkan Balyoz Kumpası isimli kitaplarında Yargıtay'ın bozma kararının ardından bu hafta yeniden görülmeye başlanan Balyoz Davası hakkındaki gerçekleri ve hukuk skandalını anlattıklarını belirten Ağbaba, yine geçen günlerde açıklanan Kalemi Kırılan Gazeteciler adlı kitapta ise AKP'nin 12 yılında işinden olan gazetecilerin geniş listesi verdiklerini ve bazılarının kendi ağzından işten atılma hikâyelerinin yer aldığını hatırlattı.

-BALYOZ DAVASININ MAĞDURLARI DA İMZA GÜNÜNDE OLACAK-

Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın yaptığı açıklamaya göre Balyoz Davası'nı irdeleyen Balyoz Kumpası isimli kitabı birlikte imzalamak üzere dava mağdurları ve aileleri de davet edildi. Kitabın gerçek yazarının Balyoz Davası mağdurları olduğunu belirten Ağbaba, "Bugün yeniden görülmekte olan Balyoz Davası gelmiş geçmiş en büyük kumpaslardan biridir. En başarılı subaylarımız maalesef bu dava yoluyla mesleklerinden, yaşamlarından edildi. Onların durumunu yaşadıklarını anlatabilmek ve Türkiye hukuk tarihindeki en büyük hukuk skandalını ortaya çıkarabilmek için bir nebze de olsa katkımız olursa mutlu oluruz" dedi.