CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için Meclis araştırması açılması için önerge vereceğini belirterek, “Oraya kendi çocukları için ayrı ayrı konut yapacak, Bilal nerede kalacak? Kızları nerede oturacak, damatları nerede oturacak?” diye sordu.

Genç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “kaçak saray” olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayına ilişkin araştırma önergesi hazırladığını ifade ederek şöyle dedi:
“Kendi adamını çağırmış, Kamu İhale Kanuna göre vermemiş. Biliyorsunuz biz de naylon fatura bulmak çok kolay.
Oraya kendi çocukları için ayrı ayrı konut yapacak, Bilal nerede kalacak? Kızları nerede oturacak, damatları nerede oturacak? 5 sene Tayyip Erdoğan her sene buraya bir bina yapacak.
2015 seçimlerinde onu oradan indireceğiz. O sarayda oturamaz.
Devletin karşı karşıya bulunduğu soygun çetesi ve yargının karşı karşıya bulunduğu değersizleşme karşısında Türkiye çok büyük bir rejim bunalımına giriyor, kardeş kavgasına doğru gidiyor.”
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı sert sözlerle eleştiren Genç, “17 ve 25 Aralık’taki savcıları tek tek değiştirdi, HSYK'ya müdahale etti” derken “Adaleti bu duruma getiren Bekir Bozdağ hangi yüzle geliyor da TBMM salonun karşısında bizim karşımızda milletvekili olarak bize soru soruyor” dedi.