CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes yaptığı yazılı açıklamada, "Dua seansları ile yolsuzluğu aklayamazlar. Dinimize göre yapmaları gereken şey; öncelikle yedikleri kul haklarını aziz milletimize iade etmeliler sonra da tövbe ve istiğfar getirmeliler" dedi.

Özkes yaptığı açıklamada, "Dua seansları ile yolsuzluğu aklayamazlar" diyerek şöyle devam etti:
"Beş vakit miting yapsalar da, 'komplo, tuzak' deseler de yandaşları coşkuyla alkışlasa da haramı helale, günahı sevaba çeviremezler. Bu durumda dinimize göre yapmaları gereken şey; öncelikle yedikleri kul haklarını aziz milletimize iade etmeliler sonra da tövbe ve istiğfar getirmeliler.
Hiç Allah korkusu yok mu? Yolsuzluğa, hırsızlığa neden yüce Allah'ı karıştırıyorsunuz?
Allah'ı bu pisliğe nasıl bulaştırırsınız? Görülen o ki önce Allah çarptı, bu millet de 30 Martta çarpacak inşallah!Yeter artık düşün Allah'ın yakasından!"

"SÜSLÜMANLIKTA İSE MİDEDEN BAĞLANILIYOR"
Hem Müslüman hem de hırsız olunmayacağını ifade eden Özkes, "İman ile yalan bir arada durmaz.1400 yıldır Müslümanlık vardı, şimdi bir de Süslümanlık çıktı. Müslümanlıkta hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet ve yalan söylemek yok ama Süslümanlıkta olabiliyor.Müslümanlıkta Allah'a yürekten bağlılık var, Süslümanlıkta ise mideden bağlanılıyor.
Hamdolsun bu necip millet sonunda ayakkabı kutularını da gördü. Takkeleri düştü, maskeleri gitti" dedi.