Adana'da 25 yaşındaki Hilmi G., daha önce nikah kıydığı 23 yaşındaki Pelin G. ile yapacakları düğüne giderken, 17 yaşındaki B.D.'yi taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. 2 saat sonra serbest bırakılan Hilmi G.'yi eşi Pelin G., gelinliğiyle Emniyet önünde bekledi.

İddiaya göre Hilmi G., lise öğrencisi B.D.'yi bir süre önce cinsel organını göstererek taciz etti. Genç kızın bildirmesi üzerine, ailesi polise giderek şikayetçi oldu. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, taciz şüphelisinin Hilmi G. olduğunu belirledi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Hilmi G.'yi dün akşam saatlerinde düğününe gitmek için hazırlık yaparken damatlığıyla gözaltına aldı. Atatürk Caddesi üzerindeki Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen Hilmi G.'nin burada ifadesine başvuruldu.

Olayın duyulması üzerine şube müdürlüğünün önüne gelinliğiyle gelen Pelin G., kapıda gözyaşı döktü. Yaklaşık 2 saat ifade veren Hilmi G.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Daha sonra serbest bırakılan Hilmi G., Ahlak Büro Amirliği kapısında kendisini bekleyen Pelin G.'yi de alarak düğününe gitti.