Pompeii

Almanya ve Fransa ortak yapımı macera filmi 31 Ekim'de vizyonda!

Başrollerini; Kit Harington , Emily Browning , Carrie-Anne Moss , Adewale Akinnuoye-Agbaje , Kiefer Sutherland'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Paul W.S. Anderson yer alıyor.


IMDB Puanı:5,6

Film Özeti

Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı şiddetli bir patlamaya sahne olur ve bulunduğu antik Pompeii şehrini tehdit altına alır. Gemilerde köle olarak çalışan Milo, Naples’e gidecek olan gemide çalıştığı esnada bu patlama anına tanık olur. Öte yandan aşık olduğu Flavia da artık harabeye dönen şehirde sığınacak bir yer aramaktadır. Milo, Pompeii’ye dönüp aşkını ve en yakın arkadaşını kurtarmaya karar verir.

 

New York´a Hoşgeldiniz
Welcome to New York

Fransa yapımı dram filmi 31 Ekim'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Gérard Depardieu , Jacqueline Bisset , José Ramón Rosario , Ronald Guttman , John Patrick Barry'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Abel Ferrara yer alıyor.



IMDB Puanı:5,2

Film Özeti

Bay Devereaux (Gérard Depardieu) son derece güçlü, her şeye sahip bir dolar milyarderidir. Milyonlarca insanın kaderini elinde tutmaktadır. Ancak kendi kaderini bile elinde tutmakta zorlanmaktadır, çünkü engelleyemediği cinsel dürtüleri başına sürekli iş açmaktadır. Ve bütün bunlar onun kaybolup gitme riskini giderek artırmaktadır.

 

 

Oflu Hoca´nın Şifresi

Türkiye yapımı komedi filmi 31 Ekim'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Çetin Altay , Ahmet Varlı , Köksal Engür , Didem Balçın , Başak Daşman'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Adem Kılıç yer alıyor.



Film Özeti

Bir başkasına şaka gibi, kabus gibi gelebilecek bir gün, Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, akıl hocalığı yaptığı programda, tahammül sınırlarını zorlayan abuk sorulara yanıt vermekte; yöredeki her dişi için artık bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını mümkün mertebe zaptetmeye çalışmakta ve bir “deli mıknatısı”na dönmüş hayatında envai çeşit abuk olay yaşamaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Hoca’nın hayatını daha da değiştirecek ve onu pek de istemediği, komik bir rekabetin ortasına düşürecektir. Öncelikle Hoca’nın da gençliğinde oynadığı Doğanspor kulübünün zor durumdan kurtulması için “namuslu, zeki ve gönüllerin şampiyonu ” bir başkan gerekmektedir. Bu özelliklerden bir tanesini bile taşımayan ve hiç de güven vermeyen Müteahhit Ahmet ile Oflu Hoca’nın başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar.

 

 

Unutursam Fısılda

Türkiye yapımı dram filmi 31 Ekim'de vizyonda!

Başrollerini; Mehmet Günsür , Hümeyra Akbay , Farah Zeynep Abdullah , Kerem Bürsin , Işıl Yücesoy paylaşırken yönetmen koltuğunda ise; Çağan Irmak yer alıyor.



Film Özeti

Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden genç kasabalı Ayperi’nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor.

 

 

Sivas

Türkiye yapımı dram filmi 31 Ekim'de sinemalarda!

Başrollerini; Okan Avcı , Banu Fotocan , Doğan İzci , Muttalip Müjdeci , Hasan Özdemir'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Kaan Müjdeci yer alıyor.



Film Özeti

Film 11 yaşında bir çocuk olan Aslan ile Sivas isimli bir dövüş köpeğinin bozkırda geçen hikayesini anlatıyor.


 

 

Arı Maya
Maya the Bee Movie

Almanya ve Avustralya ortak yapımı olan animasyon filmi 31 Ekim'de vizyonda olacak.

Seslendirmelerini; Richard Roxburgh , Kodi Smit-McPhee , Noah Taylor , Miriam Margolyes , Cosma Shiva Hagen'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Alexs Stadermann yer alıyor.



Film Özeti

Arı Maya, yıllar sonra yeniden aramıza dönüyor ve ilk kez beyazperde de seyircisi ile buluşuyor. İlk kitabı 1912’de yayınlanan Arı Maya, ilk kez 1975’de ülkemizde ve dünyada TV izleyicisiyle buluşmuştu. Yaklaşık 40 yıldır, dünyanın 160 ülkesinde yayınlanan en ünlü TV dizilerinden biri olan Arı Maya, beyazperde de seyircisiyle buluşuyor.