Yıldızlararası
Interstellar

ABD ve İngiltere ortak yapımı olan bilim kurgu filmi 7 Kasım'da vizyonda!

Başrollerini; Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Elyes Gabel ve Wes Bentley'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Christopher Nolan yer alıyor.



IMDB Puanı: 9,3

Film Özeti

Yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.


 

Serena

ABD, Çek Cumhuriyeti ve Fransa ortak yapımı film 7 Kasım'da sinemalarda!

Başrollerini; Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Toby Jones, Rhys Ifans ve Blake Ritson'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Susanne Bier yer alıyor.



IMDB Puanı: 6,2

Film Özeti

1929 yılında George ve Serena Pemberton Kuzey Carolina'ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çifttir. Yeni yerleşim yerlerinde sadece ev değil, sıfırdan bir hayat inşa ederler ve kerestecilik işinde yükselirler. Serena genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır. Kocasının başarısına daima destek olan Serena önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydırır. Fakat kendisine dair bilmediği önemli bir gerçek kısa sürede ortaya çıkar. Serena hamile kalamıyordur, sevgili kocasına asla bir çocuk veremeyecektir. Bu haber Serena'nın iyice hırslanmasına yol açar ve kıskançlığını tırmandırır. Çünkü George'un onların evliliklerinden önce başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olmuştur. Serena hayata karşı tüm hıncını bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanacaktır.


 

Kirli Para
The Drop

ABD yapımı aksiyon filmi 7 Kasım'da sinemalarda!

Başrollerini; Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini, Elizabeth Rodriguez ve Danny Mccarthy'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda; Michael R. Roskam yer alıyor.



IMDB Puanı: 7,8

Film Özeti

Yalnız bir barmen olan Bob Saginowski (Tom Hardy), hayatını yoluna koymaya çalışan eski bir mahkumdur. Ancak çalıştığı yerine sahibi ve kuzeni Marv'ın (James Gandolfini) Brooklyn'de gerçek bir suç merkezidir. Günün birinde eşiyle çöpte buldukları pitbull yavrularını bakmak için sahiplenirler, ancak yavrular ünlü gangster Eric Deeds'e (Matthias Schoenaerts) aittir ve bu olay Deeds'in intikam almak için barı soymasına yol açar. Bu andan sonra hem Bob, hem de Marv için huzurlu bir hayat hayal olacaktır.


 

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

ABD yapımı komedi filmi 7 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Steve Carell , Jennifer Garner , Ed Oxenbould , Burn Gorman , Jennifer Coolidge'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Miguel Arteta yer alıyor.



IMDB Puanı: 6,5

Film Özeti

12 yaşındaki Alexander'ın (Ed Oxenbould) başına her türlü talihsiz olay gelmektedir. Üstelik Alex, bunun sadece kendi başına geldiğine inanmaktadır. Doğum gününün gecesi bir dilek tutar, tüm ailesinin kötü bir gün geçirmesini diler. İnanılmaz bir şekilde dileği kabul olur ve annesi, babası ve kardeşleri feci bir güne uyanırlar. Hepsinin başına türlü şanssızlıklar gelmektedir ve Alex bu durumdan kendini sorumlu tutar.


 

Olur Olur

Türkiye yapımı komedi filmi 7 Kasım'da vizyonda olacak!

Başrollerini; Ayten Uncuoğlu, Alper Kul, Mehmet Özgür, Aylin Kontente ve Ayça Varlıer'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Kerem Çakıroğlu yer alıyor.



Film Özeti

Kendi halinde bir eczacı kalfası olan Ali (Alper Kul) bir gün çocukluk aşkı Ayça'yı karşısında bulur. Onu etkileyebilmek için kendi bildikleri yetmeyince, şans eseri kazandığı yaşam koçluğu hizmetinin de yardımıyla kolları sıvar. Ali, yaşam koçu ve asistanıyla birlikte, kendini birbirinden komik olayların göbeğinde bulur.


 

Unutma Beni İstanbul
Do Not Forget Me Istanbul

Türkiye yapımı tarih filmi 7 Kasım'da vizyonda.

Başrollerini; Hümeyra Akbay, Ahmet Rıfat Şungar, Serra Yılmaz, Settar Tanrıöğen ve Görkem Yeltan'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Hany Abu-Assad, Aida Begic, Stefan Arsenijevic, Eric Nazarian, Omar Shargawi, Stergios Niziris yer alıyor.



IMDB Puanı: 6,1

Film Özeti

Othello oyunun seçmeleri için İstanbul’a gelen Boşnak oyuncu Alma, bir yandan kıskanç sevgilisinin telefonlarıyla uğraşırken diğer yandan oyuna hazırlanmak için otelde okuma provası yapmaya çalışmaktadır. Alma otel görevlisi Ayça’yı onunla prova yapmaya ikna eder. Ancak Ayça’nın olaylara gerçekçi yaklaşımı provayı beklenmedik bir yöne doğru sürükler.

 

İnşaat 2

Türkiye yapımı komedi filmi 7 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Şevket Çoruh, Emre Kınay, Bülent Kayabaş, Günay Karacaoğlu ve Yeşim Büber'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Ömer Vargı yer alıyor.



Film Özeti

Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi olarak durmaktadırlar. Mekanın sahibi Remzi, tekneyle insan kaçırmaktadır. Komiser Şevket gizli ortağıdır. Celal ve Sedat define avcılığı ve tarihi eser kaçakçılığı yapmaktadır. Kısacası eski suçlular yeniden toplanmıştır. Ali ve Sudi özgürlüğün tadını çıkarırken kıyıya iki cesedin vurmasıyla yeni macera başlar. Başlarına bela almamak için cesetleri hemen gömerler, ama karmaşık bir cenderenin içine düşmekten kaçamazlar. Aşık oldukları kadınlarla başka bir ülkeye gitme planı yaparlarken cesetlerin arkası çorap söküğü gibi gelir.

 

Deniz Seviyesi

Türkiye yapımı romantik komedi filmi 7 Kasım'da sinemalarda.

Başrollerini; Ahmet Rıfat Şungar, Damla Sönmez, Serdar Yeğin, Ayça Yağcıoğlu ve Sanem Öge'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Nisan Dağ ve Esra Saydam yer alıyor.



Film Özeti

Damla, New York’ta yaşayan başarılı bir iş kadınıdır. Onu seven Amerikalı kocası ve karnındaki 6 aylık bebeğine rağmen Damla’nın aklı hâlâ geçmiştedir, anne olmaya hazır değildir. Çocukluğunu geçirdiği yazlık evi kuzeninin satacağını öğrenince, Damla kocasıyla beraber Ayvalık’a gider. Aklındaki tek şey, 8 sene önce açıklama yapmadan terk ettiği eski dostu ve sevgilisi Burak’la yüzleşmektir, ancak Burak ona kapılarını kapamıştır. Damla’nın kendisi ve geçmişi ile barışabilmesi için, senelerce sakladığı sırrını Burak’a anlatması gerekir. “Deniz Seviyesi, aradaki okyanuslara rağmen geride bırakılamamış bir aşkın öyküsü, geçmiş ve şimdiki zaman arasında sıkışıp kalmış bir kadının iyileşme ve büyüme hikâyesi…


 

Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu

Türkiye yapımı animasyon filmi 7 Kasım'da vizyonda olacak.

Seslendirmelerini; Haluk Bilginer, Ahmet Kural, Cengiz Küçükayvaz, Murat Cemcir ve Engin Alkan'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise; Serkan Zelzele yer alıyor.



Film Özeti

Film, 1600'lü yıllarda yaşamış, tarihimizin en önemli figürlerinden biri olan ve yaşadığı süre boyunca edindiği gözlemleri Seyahatnâme ismini verdiği önemli kaynakta bir araya getiren Evliya Çelebi'yi konu ediniyor. Evliya Çelebi'nin Ab-ı Hayat peşinde geçirdiği günlere tanık oluyoruz.


 

Tarzan

ABD yapımı animasyon filmi 7 Kasım'da sinemalarda!

Seslendirmelerini; Kellan Lutz, Spencer Locke, Jaime Ray Newman, Robert Capron ve Brian Bloom'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Reinhard Kloss yer alıyor.



Film Özeti

Tarzan ve Jane Porter, Greystoke Energies şirketinin kurduğu bir ordu ile karşı karşıya gelirler. Greystoke Energies'in sahibi, Tarzan'ın ailesi bir uçak kazası sonucu ölünce şirketi onların elinden almıştır.