Kanunun Ötesinde
A Walk Among The Tombstones

ABD yapımı gerilim filmi 14 Kasım'da vizyonda.

Başrollerini; Liam Neeson, Whitney Able, Sebastian Roché, Dan Stevens ve Boyd Holbrook'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Scott Frank yer alıyor.



IMDB Puanı: 6.7

Film Özeti

Matt Scudder eskiden polislik yapmış özel bir dedektiftir. Bir gün önemli bir uyuşturucu taciri, ondan karısını kaçırıp öldürenleri bulmasını ister. Önce isteksiz olan Scudder daha sonra ikna olup işi alır. Araştırmalarını derinleştirdikçe, ipuçlarının bir uyuşturucu tacirine işaret ettiğini fark eder. Tam vazgeçmek üzereyken bir başka kızın kaçırılması, Scudder'i yeniden olayın içine çeker.

 

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
Dumb and Dumber To

ABD yapımı komedi filmi 14 Kasım'da vizyonda!

Başrollerini; Jim Carrey, Jennifer Lawrence, Jeff Daniels, Laurie Holden ve Rachel Melvin'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Bobby Farrelly ve Peter Farrelly yer alıyor.



IMDB Puanı: 8.0

Film Özeti

Devam filmi niteliğinde olacak olan 'Dumb and Dumber 2’da çılgın ikili, ihtiyaç duydukları böbreği bulabilmek için Jeff Daniels’ın uzun süredir görmediği çocuğunu aramak için yollara düşecek.

 

Dönüş
The Turning

Avustralya yapımı dram filmi 14 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Cate Blanchett, Hugo Weaving, Rose Byrne, Miranda Otto ve Richard Roxburgh'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Mia Wasikowska yer alıyor.



IMDB Puanı: 6.2

Film Özeti

Küçük bir kıyı kasabasının sakinleri, sıradan yaşamlarını sarsan olağanüstü anları yaşarken, tereddüt ve pişmanlık hissediyor, sakinlerin bazı ilişkileri ister istemez değişiyor, kararlardan vazgeçiliyor, bazı kişilerin yaşamları sonsuza dek yön değiştiriyor.


 

Annemin Şarkısı
Song of My Mother

Türkiye yapımı dram filmi 14 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Feyyaz Duman, Zübeyde Ronahi, Nesrin Cevadzade, Ferit Kaya ve Cüneyt Yalaz'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Erol Mintaş yer alıyor.



IMDB Puanı: 7.8

Film Özeti

Zorunlu göçten sonra Tarlabaşı kentsel dönüşüm projesiyle beraber ikinci bir göçe zorlanan, hafızalarındaki şarkının peşine düşmüş bir anne ile oğlunun samimi hikayesinin anlatıldığı filmin çekimleri 2013 sonbaharında İstanbul ve Doğubeyazıt’ta gerçekleştirildi.


 

Deliha

Türkiye yapımı komedi filmi 14 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Mehmet Cihan Ercan ve Zeynep Çamcı'nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Hakan Akgün yer alıyor.



Film Özeti

Biraz deli, hem delikanlı; hem tez canlı hem çok iyi niyetli Zeliha karakteri ile beyazperdeye çıkıyor.


 

Gizli Yüzler

Fransa, Belçika ve Türkiye ortak yapımı olan dram filmi 14 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Yeşim Ceren Bozoğlu, Gülseven Yılmaz, Oğuz Galeli, François Vincentelli ve Meriç Benlioğlu'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Sümeya Kökten yer alıyor.



Film Özeti

Zeynep, arkadaşı Deniz’le birlikte yeni bir eve taşınır. Ancak hevesle taşındığı bu evde uyku problemleri yaşamaktadır. Hem kabuslar görür, hem de görünmeyen paranormal güçlerle karşı karşıya gelir. Terapist fayda etmez. Bu mücadelede, kızının varlığına ihtiyaç duyar ve onunla görüşebilmek eski kocasıyla temasa geçer. Artık tutunabileceği tek dal kızıdır.


 

Gece

Türkiye yapımı dram filmi 14 Kasım'da sinemalarda!

Başrollerini; Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Vildan Atasever, İlyas Salman ve Nur Sürer'in paylaştığı filmin yönermen koltuğunda ise; Erden Kıral yer alıyor.



Film Özeti

Diyarbakır'dan İzmir'e göç etmek zorunda kalmış bir ailenin yaşadıkları ve parçalanma öyküsü anlatılıyor.